Muvman - Sit-stand chair
8 Reviews | Add review

Muvman lets you sit actively, in both low and high position. Standing work will remain comfortable and it will put less stress on your legs. This is very convenient with a sit-stand desk.

Shipping costs

€ 0,00 

€ 419,00
Price (incl. VAT) per piece
Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Sit stand chair Muvman

The active sit stand chair Muvman is a perfect addition to a height-adjustable desk and motivates a healthy sit-stand dynamic.

With the Muvman, standing work stays comfortable and your legs are less stressed. It is used in a wide variety of workplaces such as production, laboratory, assembly, distribution desks and the office. The gigantic height adjustment of the Muvman is unique. Everyone can sit optimally on both a low and high position, independent of body length and body shape. Very useful if different employees use the same Muvman.

Features sit stand chair Muvman

  • Height adjustable: 51 to 84 cm or 60 to 93 cm (HIGH)
  • Seat in royal blue, green, gray or black
  • Chassis in the colour black or silver grey
  • Available in 2 seat heights normal & HIGH
  • Soft microfibre covering
  • Maximum weight capacity: 120 kg

More information about the Muvman 

Upholstery

The sit stand stool Muvman has a soft micro-fiber covering with first-class properties in terms of grip, breathability, easy maintenance and it looks attractive.

Sizes

  • Normal: 51 - 84 cm (for users from 160 to 185 cm)
  • HIGH: 60 - 93 cm (for users from 170 cm to 195 cm)

Test the Muvman sitstand stool

You can try out this sit stand Muvman in the Worktrainer Experience Center. Come by in Harmelen and check it out!

Use the Muvman behind your desk

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Chris van der Horst - 03-01-2020 09:38

Ik zit vaak achter het beeldscherm en kreeg rugklachten in mijn (zeer goede) bureaustoel. Daarom gekozen voor een actievere zit. De Muvman bevalt me vanaf de eerste dag: ik zit er prima op, heb een veel betere houding en daardoor minder rugklachten. Het is ook een degelijke stoel, neemt weinig ruimte in en is makkelijk verplaatsbaar. Aanrader!

AORC - 25-03-2019 07:42

Prima kwaliteit, mis voetensteuntje

Marc Scheffer - 22-02-2017 09:53

Je zit niet en je staat niet en dat is precies waarom ik de Muvman zo goed vind. Ik begeleid mensen met stress en die zien nu aan de Muvman in mijn praktijk hoe je kunt voorkomen teveel te zitten of teveel te staan. De Muvman nodigt uit om te bewegen en de stoel nu en dan op andere hoogte in te stellen. Een mooie aanvulling op het in hoogte verstelbare bureau.

Harman - 11-01-2017 21:28

Deze Muvman-stoel is heel stevig, beter dan de sta-kruk die ik eerder bij een populaire keten had gekocht. Hij geeft goede steun, ook als je bijna rechtop staat. Het heen en weer gaan tussen staan en leunen gaat bijna gedachteloos. Het is even wennen, maar (bijna) staand werken is een flinke verbetering.

Baudy Wiechers - 07-11-2016 11:53

De eerste dagen is het wel echt wennen om zo anders te zitten. Maar het is ook fijn! Ik ben er tot nu toe heel blij mee. Het is een lichte stoel, dus gemakkelijk verplaatsbaar. Hij valt verder niet erg op door hoe hij er uit ziet en dat vind ik prettig, omdat ik mijn bureau met stoel in de woonkamer heb staan.
Tot nu toe dus erg tevreden.

Twan - 22-04-2016 11:21

In verband met een ongeval ben ik herstellende van een gecompliceerd bekken- en heuptrauma. Zitten op een reguliere bureaustoel is geen optie. De Muvman is een goede oplossing voor mij. Ik kan hiermee afwisselen tussen zit- en stahoudingen (in combinatie met een in hoogte verstelbare werktafel). Tot nu toe heel tevreden, ook over de prijs.

Ingrid van Zeeland - 23-12-2015 21:19

Ik ben erg blij met de muvman. Ik sta veel vaker achter mijn bureau en gebruik dan ter afwisseling de muvman. Ik voel dat ik hierdoor meer mijn skeletspieren gebruik. Bij worktrainer is de bestelling netjes afgehandeld, keurig op tijd. Prijs ook goed. Top!

Els Brilman - 09-03-2015 18:11

Ik vind dit een geweldige zit-/sta-hulp. Ik had er al een paar maanden een op mijn werk (voor bij mijn in hoogte verstelbare 'statafel'). Nu ook een voor thuis gekocht als steuntje bij lang aan het aanrecht werken, strijken, kast inruimen e.d. Maar ook handig te gebruiken als 'bijzetkruk'. Op mijn werk varieer ik door de Muvan meer in houding. Thuis is de Muvman gewoon erg handig en ontlastend. Tot slot: ik ben zeer te spreken over de scherpe prijs van de Muvman bij Worktrainer evenals hun service.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.