Standing Desk Mat
8 Reviews | Add review

The Standing Desk Mat is made of a thick layer of foam, and is meant for using behind sit-stand workstations, receptions, counters, and other places where one has to stand a lot.

Shipping costs

€ 4,95 

Delivery time

1 - 2 business days

€ 65,00
€ 29,00
Price (incl. VAT) per piece

 

Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

The Standing Desk Mat is made of a thick layer of foam. This mat is intended for activities where you have to stand for long periods. For instance, in offices behind the sit-stand workstations, receptions, counters, and other places where one has to stand a lot. The top layer is stain resistant. The bevelled edges provide additional stability.

Features

- Dimensions : 71 x 53 cm
- Thickness: 2 cm
- Material : (stain resistant) antibacterial PU mat

Experience the Standing Desk Mat yourself

This product can be tested in the Worktrainer Experience Center. Come by and test the Standing Desk Mat.

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Industry Consultant - 21-08-2019 17:35

Very good item. Looks decent, seems durable. Great price. It’s so much more comfortable to stand on this than on the naked floor. It only really works if you’re using it without shoes, though.

Smits - 01-06-2019 21:31

Voelt comfortabel aan je voeten. Is goed op te staan voor langere tijd.

Team MatchMinds - Enrise - 05-09-2018 11:45

De stamatten zijn heel fijn! De mat zorgt ervoor dat je minder vermoeidheidsklachten en pijn in je voeten krijgt bij het staan. Daarnaast lijkt de mat je te forceren om in een betere houding te staan. En als je benen hebt die niet helemaal gelijk zijn dan lijkt de mat dit te corrigeren. We hebben initieel 2 stamatten besteld om het uit te proberen, maar inmiddels hebben we er 8 liggen voor bij team :)

Michael - 26-06-2018 11:28

Geweldig!

Ik loop de hele dag op m'n sokken op kantoor en staan is dan heel vervelend om langer te doen dan een kwartier. Met deze mat staat het veel fijner en de support is geweldig. Sta nu een hele ochtend zonder problemen!

Zou standaard moeten komen bij elk sta bureau

Omer - 16-05-2018 13:27

In één woord super!!

Inge van Kampen - 25-04-2017 14:05

Het advies dat ik kreeg van een fysiotherapeut was: nooit stilstaan achter je sta bureau. Dat gaat met deze mat al bijna vanzelf. En je kunt er prima op staan met licht gebogen knieën dus ik loop geen blessures op. Zou eigenlijk altijd bij een sta bureau geleverd moeten worden.

Maarten - 04-02-2017 10:57

Dit is wel echt fijn, fijner dan de Steppie die is leuk voor af en toe

LIJNCOACHING - Marjolein 29-03-2016 11: - 30-01-2017 10:03

Ik heb getwijfeld of ik de mat zou nemen of niet. In de winkel had er ik even opgestaan en daar merkte ik al wat een verschil het maakte voor mijn lichaam. In de auto terug kreeg ik spijt dat ik hem niet meteen mee had besteld. Ik heb er zeker geen spijt van. De mat zorgt voor ontspanning voor mij al meteen als ik er op sta. ik sta nu te typen en merk dat mijn lichaam onbewust wat beweegt. Ik vind het echt een aanrader!

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.