Separate tops - tabletops
22 Reviews | Add review

Sit-stand desks are supplied with tabletop. Would you like to order an extra tabletop, for your second desk for instance? Have a look at our tabletops.

Shipping costs

€ 4,95 

Default delivery time

1 - 2 business days

€ 36,00
Price (incl. VAT) per piece

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Sit-stand desks are supplied as standard with a seperate tabletops desk / worktop. You can order an extra worktop for your desk, for example if you have another table in your workplace. Take a look at our worktop colours and dimensions.

Worktop Composition

  • Chipboard with a very high compression
  • Total thickness is 25 mm
  • Top layer from scratch-proof melamine
  • Edges finished with plastic in the same colour
  • Coloured on both sides, so can be used on both sides

Delivery

To make it as simple as possible, you have the following delivery options:

  • Pick up (1 day). Let us know that you will come and we will prepare the items for you. Call 088 - 045 08 80 to schedule an appointment.
  • Shipping (1-2 days). Note: there are additional costs for packing the worktop. Only possible in the Netherlands. Note: Shipping is not possible for Oval, Ton, Alpha, CAD and Wing models.
  • Take to assignment location (6-14 days). Do you have an order where we assemble multiple items on location? Then we will bring the worktop with us for free. Only possible in the Netherlands.


Want to know more? Watch the video

Worktop colours

Worktop assembly

 

Check out the worktops

Do you first want to take a closer look at the seperate tabletops desk / worktops? You are very welcome in the Worktrainer Experience Center in Harmelen.

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Annet - 14-07-2019 09:50

Mooi werkblad, prima geregeld, prettige communicatie en afspraak is afspraak. Aan te bevelen!

Monique - 12-07-2019 10:12

Prima werkblad.
Alleen onhandig dat je tijdens de bestelling een bezorgdatum kunt opgeven en het product desondanks toch een paar dagen eerder bij de buren afgeleverd wordt.

MN - 09-06-2019 15:50

Prachtig perenhouten werkblad aangeschaft bij Worktrainer. Leveringsproblemen via DHL, die we sindsdien 'de hel' noemen. Daar kon Worktrainer niets aan doen. Maar het betekende voor ons 3x een werkdag wachten op de zending, die na veel extra bellen en mailen met DHL tenslotte geleverd werd met een dermate grote beschadiging in het blad en scheur over de hele breedte, dat Worktrainer een nieuw blad moest laten komen. Dat lukte prima, Worktrainer levering was op tijd en door vriendelijke mannen. Wij blijven voortaan uit de buurt van DHL. Het blad van perenhout is wat wij wilden en ziet er prachtig uit.

BT - 07-06-2019 09:17

Mooie en nette werkbladen! Even puzzelen omdat er geen schroefgaten in zitten. Het grote voordeel daarvan is dat ze op zo goed als alle poten passen.

Gerben - 28-03-2019 08:21

Ik gebruik het bestelde blad als bureaublad. Ik had al een bureauframe staan en ik had alleen nog een blad nodig. Ik ben zeer tevreden over het product hoewel er wel een krasje op zat bij levering. Dit leek echter te komen door de bezorgdienst. Het product zelf zat goed verpakt en de kwaliteit is goed. Alleen nog even rekening houden met het feit dat je zelf nog wat gaten moet boren.

AORC - 25-03-2019 07:45

Zeer tevreden; prima kwaliteit

Tim - 21-03-2019 23:23

Via google terecht over losse bureaubladen. Zeer goede kwaliteit dikke stevige bladen. Verrast over luxe verpakking. Zelf potenstel er ondergezet van bouwzaak, gaat makkelijk met dikke tafelbladen.

Gerben - 19-01-2019 21:24

Ik gebruik het als werkblad en het product voldoet aan mijn verwachtingen. De prijs is prima en de afwerking van het werkblad is perfect. Het product was zeer goed verpakt en snel verzonden. Al met al, zeer tevreden.

Bart - 22-11-2018 14:49

Top blad, zelfde kleur en patroon zoals afgebeeld op de site. Zeer degelijk en makkelijk onderhoudbaar.

RJ - 10-11-2018 16:48

Aangezien ik zelf mijn werkplek wilde inrichten op zoek gegaan naar een los blad. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik bij Worktrainer uit. Prima werkblad voor een goede prijs. Duidelijke communicatie over waar en wanneer ophalen. Ben er erg blij mee :)

Danny - 17-08-2018 09:40

Super mooi werkblad en een goede service. Tijdens de verzendprocedure is DHL mijn bestelling kwijtgeraakt. Na telefonisch contact te hebben gehad met Worktrainer, hebben ze mijn een nieuw blad opgestuurd. Dus zeer goede service en ben erg tevreden met mijn werkblad.

Daphne - 10-07-2018 16:33

Erg mooi en degelijk blad. Snel geleverd, stevig verpakt. En nu ik een wit bureaublad heb, blijft mijn bureau ook een stuk schoner!

Marian - 12-05-2018 17:16

Fijn dat het blad zo snel geleverd kon worden en op de maat die ik wilde, jammer dat het gewoon grijs is, ik dacht bij beton echt mer aan een betonlook, maar het blad is gewoon lichtgrijs.
Verder prima blad voor een redelijke prijs.

hans huijskes - 04-04-2018 23:18

Super winkel, Ik heb totaal 6 meter blad gekocht van 1 meter diep (breed) en na een vriendelijk telefoontje over het afleveren. is het 5 dagen later bezorgd, wat ik erg snel vond ivm het paasweekend. En wat een kwaliteit!! echt verreweg de mooiste bladen die in deze prijs klasse te vinden is. ontzettend mooi afgewerkt alle kanten gefineerd geen onder en bovenkant want beide zijdes zijn gewoon strak! ik heb gekozen voor bruin eiken en vind deze goed overeen komen met de kleur op de foto's, ik heb ook even het youtube filmpje bekeken daarin zie je de kleuren gewoon wat beter!

Damon - 22-02-2018 12:42

Goed product voor een goede prijs; snelle levering door vriendelijke mensen die ook gewoon erg goed meedenken. Niet genoeg goede woorden voor de algemene bedrijfsvoering over. Snel, meedenkend, professioneel.

Het enige minpunt, en dat is wel een stevig minpunt, is dat de kleur van het blad op geen enkele manier overeen komt met wat er op de afbeelding staat. Ik had havanna, welke als een donkere, roodbruine kleur te boek staat in de bovenstaande afbeelding; maar bij levering bleek deze een lichtbruin/beige kleur te hebben. Ongeveer de wildperen van de eerste afbeelding. Op de tweede afbeelding zijn de kleuren een stuk dichter bij de werkelijkheid. Niet genoeg om voor te klagen en te laten ruilen of iets dergelijks, maar wel een kleine domper op een anderzijds werkelijk fantastische ervaring. Al met al een 5 sterren ervaring met een sterretje eraf door de presentatie op de website tegenover het werkelijke product.

Berthel - 23-12-2017 16:03

Uitstekend product voor een gunstige prijs en snelle levering!

Arjen - 05-07-2017 12:02

Was op zoek naar een bureaublad voor mijn dochter in een specifieke maat. Worktrainer kon deze leveren tegen een zeer gunstige prijsstelling.
Prima , kwalitatief zeer goed product en uiteraard zeer snel geleverd!
Fijn bedrijf Worktrainer.nl!! Echt een aanrader!

Charley de Vries - 09-05-2017 21:13

Zeer content met het nieuwe werkblad.
Na een kleine verbouwing kon ik nergens anders de juiste kleur vinden, hier vond ik het tegen een mooie en scherpe prijs. Helemaal Top snel en netjes geregeld

Michel - 27-01-2017 08:48

Had een tussenstuk nodig tussen 2 bureaus. Maat was nergens te vinden maar bij Worktrainer wel. Zelf opgehaald. Hele vriendelijke, behulpzame medewerkers. Top!

Ruud - 01-01-2017 12:26

Prima service. Accurate levering. Goed verpakt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ton van der Velden - 08-12-2016 15:44

Bijzonder tevreden over de zeer snelle levering en het mooi afgewerkte werkblad

Anoniem - 24-09-2016 08:12

Robuuste, sterke plaat met mooie groef erin. Donker eiken staat mooi gedistingeerd.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.