Swing - Work Orbit
6 Reviews | Add review

WORK Orbit allows your feet to move around in a fun way. Swing them forwards, backwards, from left to right, skating, small circles... all from the comfort of your chair.

Shipping costs

€ 4,95 

Default delivery time

1 - 2 business days

€ 69,95
Price (incl. VAT) per piece

 

Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Work Orbit Leg trainer

The adverse effects of sedentary work are now well-known by now. With the Work Orbit leg trainer, you can change your daily sitting pattern. This new trainer is designed to have your legs move freely. Place your feet on the large pedals and swing away! The patented 360-degree hinges allow your feet to move around in a fun way. Forwards, backwards, from left to right, skating, small circles... all from the comfort of your chair. Your hips, thighs, and calves will thank you! 

The trainer can be folded, and with the carrying strap you can easily bring it to work. Furthermore, your knees remain in a low position when using it, so you won't hit them against the tabletop. Have fun typing, while our WORK Orbit keeps you active.

More information about the Work Orbit Leg Swinger

Features Work Orbit

  • Lets your feet glide
  • 360-degree hinges
  • Large foot pedals
  • Folding frame
  • Carrying strap
  • Material: metal and plastic
  • Colour: grey with green and black
  • Assembly: about 10 minutes
  • Height foot pedals is 10 cm. The Orbit itself is 55 cm high
  • You can expect your colleagues to get jealous when they see the Work Orbit underneath your desk!

Test the Work Orbit Swing

The Work Orbit can be found in the Worktrainer Experience Center. Experience it for yourself and test it with us. 

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Gerard 12-2-2019 - 12-02-2019 19:50

Prima apparaat waarin je voeten prettig schommelen, wat doorwerkt tot in de spieren van je bovenbenen. Maakt zitten , denk ik, hoop ik, minder ongezond. Als je bureaustoel een hele grote voet heeft, kan dat maken dat hij wat te ver weg komt te staan voor iemand met korte benen, zoals ik.

Monique - 11-04-2018 15:34

Het apparaat helpt absoluut om te bewegen achter mijn bureau! ik moet wel een beetje onderuit gezakt gaan zitten om echt goed te kunnen schommelen.
minpunt: ik mis een verhoging aan de achterkant van de pedalen, dit is echt een gemis. mijn voeten schieten er nu regelmatig van af.

Labelliflos - 19-12-2017 17:42

Wat een handig ding! Ik kan bewegen voor de televisie of aan mijn bureau en de schommel blijft gewoon op zijn plek staan. Hij maakt ook geen enkel geluid. Het was geen probleem om hem in elkaar te zetten, maar ik krijg de voetsteunen met geen mogelijkheid in de steunen geklemd. Nu liggen ze er los op, dat is wel eens vervelend. Zonder dat euvel zou het apparaat wat mij betreft perfect zijn

C.Douma - 29-03-2016 11:58

Voor mij werkt het prima en is het ideaal om toch te bewegen op een thuiswerkdag. Het voordeel is dat je het kan gebruiken onder de gewone eettafel en dat lukt met fietsen niet, met oog op de hoogte van het tafelblad. Nadeel is dat de voetbladen los liggen op het apparaat en heel gemakkelijk eraf vallen. Ik ben nog zoekende of ik het kan bevestigen met klittenband of zo zodat ze niet iedere keer er naast liggen

M. Schobbe - 03-02-2016 12:13

De Work Orbit is een uitkomst voor gebruik bij bureaus die niet in hoogte verstelbaar zijn. We moeten echter nog een oplossing vinden voor het wegrollen van de bureaustoel. Door het bewegen van je benen rolt je bureaustoel automatisch naar achteren.

N.J. Lutz - 19-11-2015 10:45

Enige weken geleden heb ik de Work Orbit aangeschaft voor op mijn werk. Ik heb een zittend beroep terwijl ik juist veel behoefte heb aan beweging. De Work Orbit biedt hierbij uitstekend uitkomst. Het apparaat is makkelijk zelf in elkaar te zetten, redelijk licht van gewicht en compact weg te zetten. Wat het gebruikt betreft ben ik de hele werkdag door op een plezierige manier in beweging. De Work Orbit past prima onder mijn bureau en mijn collega's hebben er geen last van als ik gedurende de dag oefeningen doe. Ik ben er rustiger door geworden, heb minder de behoefte om vaak op te staan en stukjes te lopen om gehoor te geven aan mijn bewegingsdrang. Conclusie voor mij werkt de Work Orbit prima. Het is een prettig apparaat wat ik anderen zeker kan aanbevelen.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.