Workstation - Stamina
6 Reviews | Add review

The Stamina Workstation is a deskbike and standing desk in one. Getting on and off is a piece of cake because of its low height and the adjustable tabletop.

Shipping costs

€ 0,00 

Delivery time

1 - 2 business days

€ 209,00
€ 146,00
Price (incl. VAT) per piece

 

Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Workstation Stamina

The Stamina Workstation is a deskbike and standing desk in one. Getting on and off is a piece of cake because of its low height and the adjustable tabletop. The tabletop has a laptop belt, tablet stand, cup holder and handles with wrist sensors.

Comfort has been taken into account too, it has a lined seat and backrest. Feel like you have cycled enough? Enjoy the benefits of work standing up and lift your tabletop to standing height. You sit a bit (7 cm) lower on the Stamina than on the Workstation Wirk Ride

More information about the Workstation Stamina

Features Workstation Stamina

 • Frame colour: Silver, side cover white
 • Tabletop: 41 cm x 25 cm 
 • Display with time, speed, calories and distance 
 • Distance in miles, not kilometres
 • Adjustable seat and tabletop
 • Resistance button
 • Maximum load-bearing capacity: 100 kg
 • User height: up to 180 cm
 • Warranty: 6 months
 • Weight: 23 kg
 • Laptop holder (adjustable strap)
 • Includes tablet holder 

Test it yourself

In the Worktrainer Experience Center you can do a test ride on the Workstation Stamina. Visit us and try it out!

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Marga - 04-10-2019 09:33

Mijn man en ik kochten 3/4 jaar geleden de Stamina bureaufiets. Aanvankelijk aarzelden we of we wel echt gebruik zouden blijven maken van de fiets. Vaak staan die dingen na een tijdje te verstoffen.

We zijn achter in de zestig en werken iets minder buitenshuis en dan is het handig om ook meer te bewegen in huis. We zijn nog steeds heel enthousiast over de bureaufiets. Vooral in de avond fietsen we graag nog een uurtje of anderhalf en dan is het: “wil jij eerst of kan ik nu op de fiets?” Behalve dat we meer bewegen, ervaar ik meer focus bij het lezen tijdens het fietsen en word ik minder slaperig. Je zit comfortabel en het fietsen is bepaald geen opgave.
De fiets staat midden in de woonkamer. Een sieraad is het niet maar voor het plezier dat we hebben van de fiets, hebben we dat er graag voor over.
Gelukkig hebben wij even lange benen want het instellen van het zadel voor ieder apart zou gedoe zijn.

Wilma - 21-03-2019 10:33

Een fijne bureaufiets! Hij is niet te groot, dus past prima in mijn (kleine) kantoortje. Ook fijn dat er een werkblad opzit, zodat ik m'n laptop kan gebruiken tijdens het fietsen.
Ik vind het ook prettig dat je kunt zien hoe hard je fietst/ hoeveel mijl je gefietst hebt en hoeveel calorieen je verbrand hebt.
Klein nadeel is dat het werkblad vrij klein is. Ik vind het fijner als ik de laptop niet recht voor me heb staan, maar iets meer naar rechts. Dat kan niet met dit werkblad, de laptop staat precies midden voor me.
Maar al met al een goede aankoop!

Tevreden klant. - 03-01-2018 23:12

Ik gebruik hem elke dag en merk dat mijn conditie vooruit vliegt. Aanrader, dus. Afgezien van een niet-passende schroef (geen schroefraad). Heb het opgelost met een tie-wrap.

Dies ten Cate - 03-04-2017 11:29

Ik gebruik mijn wormtrainer nu een paar keer per week en het bevalt mij prima. Heel fijn is het dat hij zo makkelijk verstelbaar is. Een paar dingetjes waar ik last van heb is dat je de muis niet ergens op vast kunt zetten. Tijdens het verrijden, wat ik meestal doe, omdat ik hem niet in de kamer waar ik werk laat staan. Daarbij is het ook lastig dat de wieltjes zo klein zijn. Je kunt er niet goed een drempel mee over. Tijdens het werken vergeet ik wel te fietsen doordat ik mij goed moet concentreren. Ik zou het prettig vinden om dan als ik weer begin te kunnen zien dat de calorieën en de afstand verder opbouwen, maar dat is niet het geval. Je begint steeds weer opnieuw bij nul. Dat is jammer, omdat je aan het einde van een werkdag niet kunt zien, of je voldoende getraind hebt. Toch wil ik hem niet meer missen. Het is altijd beter dan niets doen.

Dolf Bekker - 14-02-2017 14:21

Ik maakte eerst gebruik van een home trainer om elke ochtend 10 minuten te fietsen. Maar gezien mijn leeftijd is dit prettiger om op te zitten met een steuntje inde rug en de kortere pedaal lengte, heerlijk om 's-ochtend je mail te checken. Hij is heerlijk geruis arm. Ook mijn vrouw maakt er regelmatig gebruik van. Een minpuntje is het zitvlak dat meer voor forse lichamen is gemaakt.

Perry - Kinesis Pharma - 08-02-2017 14:59

Ik ben heel tevreden over deze workstation-Stamina. Ik had er al eentje voor thuisgebruik (wirk ride), echter de stabiliteit liet te wensen over!. Dat is bij deze trainer absoluut niet het geval! Ik merk een versterking van mn rug, en vermindering klachten, top! Klein minpuntje: het toetsenbord plateau komt niet tot de minimaal vereiste hoogte (waarbij je armen een hoek van 90 graden maken), waardoor we er een verhoging bij moeten zetten. Geen probleem!

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.