Chair ball - Office Ball
19 Reviews | Add review

Hip and stable sitting ball, weighted with 1 kilo sand. The Office Ball therefore no longer rolls away when you get up.

Shipping costs

€ 6,95 

Delivery time

1 - 2 days

€ 74,95
€ 63,75
Price (incl. VAT) per piece

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Sitting ball Office Ball

The Office Ball is a very stable sitting ball with a stylish fabric cover that makes moving sitting even more comfortable! The Office Ball is weighted with 1 kg of sand, so that the ball cannot roll away when you get up from your spot. The sitting ball has a handy handle, with which you can easily take the ball with you. Ideal for working from home.

The Office Ball sitting ball is provided with a strong PVC inner ball and is a real eye-catcher in your home or office due to the modern selection of fabrics and colours. An upgrade for your home office.
Officeball sitting ball | choose a healthy workplace visit Worktrainer.nl
Officeball sitting ball | choose a healthy workplace visit Worktrainer.nl

Fabric and colours

The inner ball of the Office Ball is black and the stylish cover is available in 5 different colours: Black Noir, Iron, Steel, Midnight Blue and Smokey Grey. The cover is made of sturdy polyester and can withstand many hours of sitting fun. 

Which size do I need?

  • Diameter 60-65 cm, suitable for body lenght 155 - 180 cm
  • Diameter 70-75 cm, suitable for body lenght 180 - 200 cm

Features

  • Comfortable and ergonomic
  • Fabric does not slip
  • Desk height: between 68 and 82 cm
  • With handle for moving
  • With sturdy zipper
  • Capacity up to 120 kg
Officeball sitting ball | choose a healthy workplace visit Worktrainer.nl
Officeball sitting ball | choose a healthy workplace visit Worktrainer.com

Inflation service

You can inflate the ball yourself by means of a bicycle pump or the supplied hand pump. A special nozzle is included for the bicycle pump. Then close the ball with the zipper. You may have to pump up the sitting ball a little after a week. This is due to the stretchability of the sitting ball.

It takes a while before you have inflated a sitting ball, especially the 75 cm balls. For extra help you can use our inflation service. We inflate the ball nice and hard with our compressor and send it to you as a large package.

Try out the Office Ball

You can try out the Office Ball in the Worktrainer Experience Center.

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Jo Delaure - 05-06-2021 09:54

Dankzij de stoffen hoes ligt die daar met zijn diameter van 75 cm niet als een oversized ball in de weg maar is een deel van het interieur en het meubilair. Dankzij het zand ligt en zit hij ook stabieler. Een zitbal de naam waardig.

Brigitte - 08-03-2021 17:31

Een prachtige zitbal waarop je heerlijk zit. Fijn dat hij alvast kon worden opgepompt. Zeer snel geleverd.

Peter - 02-03-2021 15:06

Verkeerde grootte besteld, zonder problemen een juiste maat gekregen. Goede service en ervaring. Nu skippyballen achter het bureau.

Simone - 01-03-2021 10:01

Bal van 65cm (kleur iron) besteld - past perfect qua lichaamsgrootte en zit erg fijn! Handpomp voor het oppompen werkt ook erg fijn en de bal is er zo me opgepompt. Sand in de bal voorkomt het wegrollen zodra men opstaan wat ook erg fijn is. De kleur van de hoes komt precies overeen met de foto op de website en het stof voelt stevig en fijn aan. Een dingetje waar ik niet over na had gedacht - als je de bal niet helemaal oppompt zit de hoes natuurlijk iets losser, maar dit stoort absoluut niet.

Alles met alles, erg tevreden over dit product!

Harma Jansema - 11-02-2021 07:58

Een prima manier om op te zitten voor kantoorfunctie, ik werk 40 uur, en wissel het nog wel af met een kapperskruk. Af en toe heeft de bal de neiging om weg te willen rollen.

Marcelle - 08-01-2021 16:21

Bal nu paar weken in gebruik en zeker geen spijt van mijn aankoop. Zit goed. Mooie afwisseling van het zitten op een bureaustoel en de bal. Kwaliteit van de stof is goed en levering was ook lekker vlot.
Aanrader.

Ann - 31-12-2020 15:35

zo blij mee , eerst dacht ik net iets te groot maar het went wel en niet te vergeten het oog ook nog mooi van design
Het oppompen ging ook vlot al eerder zitbal gekocht maar deze is handig dat hij blijft staan wanneer je rechtsstaat 👍

Ellen - 09-04-2020 16:38

Bal zit ontzettend lekker. Ook meerdere geprobeerd, maar die waren allemaal te zacht. Ik ben zelf 1.75m, is die eigenlijk voor een mooie 90 graden hoek van de benen nét iets te groot voor... Maar verder erg tevreden, kan het ook zeker aanraden om hem opgepompt te laten versturen.

Gerda - 19-04-2018 15:35

Super, stevige bal. Past goed in het kantoor interieur, vanwege de hoes. Inmiddels nog 2 besteld omdat meer collega's het een prettige manier van zitten vinden. Onze eerste stap in dynamisch werken, maar wel een goede!
Wij zijn er blij mee!

Ruud - 11-04-2018 11:04

Topbal! Ik begrijp de review hieronder daarom ook niet. Het is een kwestie van persoonlijke ervaring natuurlijk..

De bal kan heel hard opgepompt worden (harder dan andere zitballen die ik tot nu toe heb gebruikt), wat ik erg prettig vind zitten. Er zit een hoes omheen, wat het zitcomfort zeker ten goede komt. Ik had hiervoor een TOGU ABS zitbal en die vind ik minder prettig zitten dan de Office ball.

Eigenlijk vind ik deze bal een verademing en het geld meer dan waard. Ik kan hem daarom ook iedereen aanraden. Hij is inderdaad een stuk duurder, maar dat merk je echt wel tijdens het gebruik naar mijn mening.

Mijn ervaring met worktrainer.nl is ook positief. Ik had eerst een te grote maat zitbal besteld en deze mocht ik zonder problemen omruilen. Ik heb dit via de chat afgehandeld en hier werd ik direct geholpen. Erg klantvriendelijk. Daarom krijgen jullie van mij ook 5 sterren.

Melanie - 26-03-2018 16:33

Prima bal, even stuntelen met oppompen in combinatie met de hoes (eerst de bal erin en dan pas pompen ;D). Het ventiel is, als de bal er niet helemaal goed gepositioneerd in zit, lastig te bereiken. Misschien dat de bal in ons geval daarom wat snel leeg loopt en bijgepompt moet worden. Handig is vooral het handvat aangezien meerdere mensen van de bal gebruik maken is hij op deze manier handig mee te nemen.

Ellen - 11-12-2017 13:22

De bal is heel prettig als afwisseling met de stoel. Zithouding heel erg ontspannen, heerlijk om bewegingsvrijheid te hebben.
Voor oppompen/bijpompen zou wel een andere oplossing verzonnen moeten worden; lastig omdat het net verschuift en voor de ventiel opening komt en er veel druk op het ventiel komt te staan waardoor 4 handen nodig zijn.

Naomi - 22-09-2017 10:22

Het is een heerlijke bal en ik zit er elke dag op. Wat ik wel erg jammer vind is dat het gat van het net te klein is. Hierdoor verschuift het gat boven het ventiel. Dit maakt oppompen erg lastig. Wel heeft Worktrainer dit goed opgelost!

L - 28-08-2017 14:02

Werken op de bal achter de computer vind ik nog erg wennen vanwege het zoeken naar balans. Ik wissel af met mijn bureuastoel. Ook gebruik ik de bal soms als ik Tv kijk.
Kortom tevreden met de aankoop.

Talitha Roest - 07-07-2017 12:34

De zit bal geeft meer bewegingsvrijheid en stimuleert zeker om rechter op te zitten tijdens mijn kantoorbaan.
Om de bal goed op te pompen was een klein obstakel maar uiteindelijk is het gelukt.
De bal is zeker een aanwinst voor ons op kantoor

Louis - 01-04-2017 22:08

De zitbal geeft ons bewegingsvrijheid en we stimuleren onszelf om rechtop te zitten tijdens de maaltijden, studie en tv kijken. De hoes ventileert goed en bijgeleverde pomp werkt goed. Om het gat in de hoes te matchen met het luchtgat in de bal was een werkje van geduld, maar het resultaat mag er zijn. Geen sportbal maar een mooie zitbal ter vervanging van een stoel. Kortom, een hele nuttige aanschaf.

Kirsten - 14-03-2017 12:35

Ik vind het een fijne zitbal. Lekker actief achter mijn buro. Zo heb ik minder last van mijn rug en voel me fitter.

Vormkracht10 - 07-10-2016 15:20

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar twee zitballen voor onze medewerkers. Al snel kwamen we uit bij Worktrainer. Wij kozen voor de office ball van Worktrainer omdat deze naar ons idee het beste bestand is tegen intensief gebruik. Een zitbal voor op kantoor moet volgens ons namelijk aan andere eisen voldoen dan een bal die tijdens de fitness of yoga wordt gebruikt.

Nadat de twee zitballen waren geleverd merkten wij dat de hoezen (het klittenband) van beide ballen niet bestand waren tegen de druk van de bal an sich. Gelukkig kregen wij na een snelle reactie twee nieuwe zitballen opgestuurd, die wij met veel plezier gebruiken.

Cees van Loon - 19-09-2016 10:20

Tegenvaller en geen aanbeveling.
1 uur bezig geweest om de bal opgepompt op een goede manier in de hoes te krijgen.
De chatsessie nadien was ook niet bevredigend.
Voelde me afgescheept
De bal kan niet hard genoeg worden opgepompt.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.