Home Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table
Home Standing desks All sit-stand desks Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table

Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table

19 reviews | Add review

Small handy sit-stand wall table

This adjustable wall table is stylish, functional and suitable for small worktops. The 501-19 wall desk is mounted against the wall, with the bottom resting on the floor. The frame takes up little space and is perfect for rooms where space is an issue.

The ConSet wall table can be equipped with a rechargeable battery as an extra option, so that you do not need a socket nearby to adjust it in height.

View comparison
Is mounted against the wall. Takes up very little space, is very stable and is suitable for small tabletops.
595,00 Price (incl. VAT)
Shipping costs: € 0,00
Delivery time: see delivery options

Contact

info@worktrainer.com 0031 88 045 0880 Whatsapp Request quote Manual

On working days we try to respond within an hour.

Small handy sit-stand wall table

This adjustable wall table is stylish, functional and suitable for small worktops. The 501-19 wall desk is mounted against the wall, with the bottom resting on the floor. The frame takes up little space and is perfect for rooms where space is an issue.

The ConSet wall table can be equipped with a rechargeable battery as an extra option, so that you do not need a socket nearby to adjust it in height.

Pros and cons

Due to its compact size, this sit-stand desk also fits in smaller spaces.

Very stable because the column is fixed to the wall.

Space-saving because the frame has no base. This makes it easy to keep the space under your desk clean.

Wall plugs & screws for wall mounting are not included.

Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table properties

Desk Frame

Control : Electric

Speed : 2,8 cm per second

Memory Display : No

Segments : 2

Color : Black, Silver

Motors : 1

Material : Metal

User length : 1.50 - 1.95 m

Minimum Height : 68 cm

Maximum height : 120 cm

Max. Load capacity : 80 kg

Certified : CE, TÜV, ROHS, UL

Wheels : No

Lifting system : Spindle

Warranty : 2 years

Worktop

Min. Size : 80 x 60 cm

Max. Size : 120 x 80 cm

Shape Worktop : Rectangular

Reviews

5 / 5

Based on 19 reviews

0 0 1 1 2 2 3 0 3 4 5 6 7 4 5 6 8 9 10
11
7
0
0
1
Ivo van Ee
De montage van het metalen frame verliep wat moeizaam doordat de schroefgaten niet mooi...
Read all reviews

Make your desk even more beautiful

Choose the desktop that suits you best

The desktop has a melamine top layer and is maintenance-friendly and very durable. With a little care, the desktop will look like new for years to come. A desktop comes directly from the factory, so you are assured of a competitive price and the usual 2-year manufacturer's warranty.

  • Colours: ❶ White ❷ Light grey ❸ Black ❹ Havanna ❺ Light oak ❻ Natural oak ❼ Middle oak ❽ Brown oak
  • Thickness: 25 mm (Black 22 mm)
  • Edge: Neatly finished with ABS bumper

Make it easy on yourself with our shipping and assembly service

Choose one of the following delivery options:

Shipping. You will receive your order in box/pallet and (partially) unassembled. You easily assemble a desk from Worktrainer by yourself. Instructions and assembly tools are always included. Having trouble? Give us a call and we'll be happy to help you get started.

Assembled delivery. If you don't have the time or don't feel like assembling it yourself, our assembly team will make sure that your order will be assembled in no time in the right place and you will receive instructions on how to use the products. Is the job done? Then we take away all the packaging material for recycling. Only available in the Netherlands and Belgium.

Pick up. Let us know by telephone at least 1 hour in advance that you will come by (Call 0031 (0)88 - 045 0880), and we will have the items ready for you in our warehouse in Harmelen (NL). Possible on working days between 8:30 and 16:30.

Do it yourself? We are happy to help you on your way

Assembling yourself is not very complicated. Get started with the assembly manual and additional information.

Small handy sit-stand wall table

This adjustable wall table is stylish, functional and suitable for small worktops. The 501-19 wall desk is mounted against the wall, with the bottom resting on the floor. The frame takes up little space and is perfect for rooms where space is an issue. The handy up / down switch adjusts the desk in the correct position. The buttons do not have to remain pressed, but only again once the correct height has been reached.

0 1 2 3 4 5 6 7 8

Reviews

Add review
Ivo van Ee

De montage van het metalen frame verliep wat moeizaam doordat de schroefgaten niet mooi aansloten op het onderstel. Ook is de volgorde van montage belangrijk. De adapter van de motor kan niet bevestigd worden als het werkblad al gemonteerd is op het frame. Daar kwam ik helaas te laat achter. De kabelgoot heb ik aan de zijkant van het werkblad gemonteerd. Alle kabels zijn netjes weggewerkt. Het eindresultaat is super. Door de constructie met één poot is er veel ruimte onder het bureau. De hoogteverstelling verloopt soepel en snel. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Anita Müller

Very nice elegant desk, easy to assemble, works very well, ordered dimensions 1.00m x 60 cm However, if you want to mount the cable tray, the table becomes unstable, without cable tray everything is perfect.

Mario Adler

Onjuiste installatie-instructies hier opgeslagen. Geen informatie over wandmontage en geen installatievideo die het veel gemakkelijker zou maken. PS: niet iedereen spreekt Nederlands.

Guy

Tot nu toe werkt de wandtafel goed, duidelijke installatie-instructies, eenvoudig te monteren, handig en comfortabel in gebruik. Het is echter raadzaam om de verpakking te controleren: de essentiële bovenste beugel ontbrak, maar werd op verzoek teruggestuurd. Ook is de meegeleverde kabelgoot niet compatibel met het bureau. Ik kreeg het aanbod om het terug te sturen en als compensatie zou ik kabelbinders ontvangen om de kabels netjes weg te werken. Een alternatief dat ik niet kon accepteren. Kortom, het basisproduct is aan te bevelen, maar de service loopt niet echt soepel

Guy

Tot hiertoe werkt de muurtafel goed, overzichtelijke installatiegids, gemakkelijk te monteren, handig en comfortabel in gebruik. Het is wel aan te raden de verpakking te controleren : de onmisbare bovenbeugel ontbrak maar werd wel nagestuurd op aanvraag. Ook de kabelgoot die bij de muurtafel gepresenteerd werd is niet compatibel met het bureau. Het werd me aangeboden om deze terug te sturen en ter compensatie zou men mij kabelbinders hebben opgestuurd om de kabels netjes weg te werken. Een alternatief dat ik niet kon aanvaarden. Kortom, het basisproduct is aan te raden maar de service loopt niet echt gesmeerd.

Roy

Prachtig bureau werkplek, wij zijn er super blij mee. Zowel verstelbaar als passend binnen ons interieur.

Kathrin H.

De tafel werd snel geleverd, ziet er netjes uit (zilveren onderstel, eiken tafelblad). De montage was gemakkelijk. De tafel is stabiel. Alleen de motor is een beetje te luid. Ik had ook graag een kabelgoot als accessoire gehad.

(Worktrainer moet een andere bezorgdienst gebruiken dan dpd. De goederen werden zonder parkeervergunning voor onze deur geplaatst - onbeschermd, zichtbaar, bij regenachtig weer).

Klant

Ik had veel meer verwacht.
De motor is niet stil en bovenal is de tafel nogal instabiel aan het einde en mijn monitor wiebelt telkens als ik typ. Het metaal krast zeer snel en de metalen beugel voor wandmontage ziet er niet goed uit. De montageinstructies zijn ook niet goed gemaakt, hoewel er echt niet veel stappen zijn.

Voor de zeer hoge prijs had ik veel meer verwacht.

Eef

De tafel werd snel geleverd, alle onderdelen waren compleet, wat bij andere leveranciers niet altijd het geval is. Maar alles paste hier, de montage was snel gedaan en het was klaar voor gebruik. Ik ben blij, mijn rugklachten door lang zitten zijn snel verdwenen! Een aanbeveling om te kopen!

Markus

Het bureau werd snel geleverd en was helaas defect. Worktrainer heeft toen direct het bureau vervangen en een nieuwe gestuurd. Het werkt nu perfect en is zeer stabiel.

Wij raden het aan!

marcel van helden

Moest even wachten tot de zilverkleur leverbaar was, en dat was de moeite waard 😊
Makkelijk te instaleren blad wat ik zelf geregeld had paste perfect.
Mooi dat er maar 1 pot tegen de muur is dat geeft mooi ruimtelijk beeld. Hoog laaag werking is prima en de knop kan je plaatsen waar je wilt.

Echte aanrader voor wat kleine ruimtes en strakke indeling, heel erg blij mee

Marjsn

Ik ben er super blij mee. Heerlijk om ook staand te kunnen werken. Een minpunt vind ik dat het werkblad smaller is dan de draagarmen. Deze steken nu uit. Dat had ik graag van tevoren willen weten. De eerstvolgende maat werkblad is voor mij te breed.

Caroline Ploeger

In verband met het thuiswerken door corona, heb ik werk gemaakt van de thuiswerkplek. Omdat ik niet lang wil zitten, heb ik gekozen voor een zit/sta muurtafel. Het pakket was er snel, de installatie een fluitje van een cent en nu, na een maand dagelijks gebruik, nog steeds erg tevreden over dit product. Het is van stevig materiaal gemaakt en loopt gesmeerd. De eiken look is mooi licht en zoals verwacht. Geen omslachtige constructie of iets onder de tafel waar je steeds tegen aan komt, maar 1 strakke buis langs de muur waar je geen last van hebt. Ik heb nog een kubus met boeken en een geluidsbox eronder gezet. gaat prima.
Ik raad iedereen die staand en zittend wil werken dit product van harte aan. Hier heb je nog heel lang plezier van en thuiswerken blijft ook nog wel even, zo niet voor altijd.
Dank Worktrainer voor de goede service en het uitstekende product!


Irene Kemkes-Goossen

Heel erg blij met het bureau!
De techniek werkt goed, de installatie beugels zijn stevig. Door de installatie tegen de muur neemt het bureau aanzienlijk minder ruimte in beslag in een relatie kleine kamer. Ik heb er nog een klein kastje onder gezet.
Het blad zit goed vast, er zit weinig beweging in. We hebben er een klein stukje uit gezaagd om in een hoekje te passen en nog steeds is het blad stevig en stabiel.

5e ster is te verdienen met een memorie functie; wij gebruiken het bureau allebei en door ons lengte verschil moet hij telkens versteld worden, een memorie functie zou het perfect maken!

Bleeker

Bewegelijk bovenblad, als die helemaal omhoog staat. Maar niet storend.

Staat in elk geval heel strak.

Als die keuzes had gehad voor ingestelde hoogtes had die 5 sterren gekregen.

Dik van Luttikhuizen

Inmiddels is alles al een paar weken gemonteerd en kan ik zeggen dat het zeer goed bevalt.
De techniek ziet en voelt er betrouwbaar uit.

William Oversluizen

Erg handig omdat ik in een rolstoel zit, Omdat mn rolstoel wel eens aangepast moet worden , gebeurd het dat mijn zithoogte dan ook weer net iets anders is. Met deze hoog-laag tafel is dat geen enkel punt om dan weer op juiste hoogte af te stellen. Voor mijn begeleiders is het net zo handig om op juiste hoogte te werken! De variant met poten op de grond werkt prima, m'n rolstoelwielen passen daar prima tussen, geen last van!

Arjan en Evgenia Schuitema

We hebben de zit-sta muurtafel - 501/7S met grijs werkblad, in onze werkkamer geplaatst. Door het in hoogte elektrisch verstelbare tafelblad is het zeer plezierig werken in de ideale houding, staand of zittend.

J. Melissant

Wij zijn zeer tevreden over de zit/statafel. Wij kunnen nu beiden op een ontspannen manier en op goede hoogte met de computer werken. Hij is makkelijk te monteren en omdat wij een klein blad hebben gekozen niet storend in de huiskamer. Jullie zouden meer reclame moeten maken voor een zit/statafel voor privé gebruik want iedereen is verbaasd als we het vertellen en niemand zou er zelf ooit aan gedacht hebben of wisten niet van het bestaan.

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
wall desk electric zit stand
Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table
Leave a review
Send
wall desk electric zit stand
Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table
€ 595,00
Order

Conset 501/19 Wall | Electric Sit-Stand Table

Reviews

Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.