Home Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter
Home Standing desks Desk risers Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter

Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter

34 reviews | Add review

Ultra Slim Mini Desk

Is your workplace not very spacious, but are you still motivated to work standing up? Then the Ultra Slim Desk is perfect for you! The ultra-thin design of only 45 mm high in the lowest position ensures an almost seamless transition from desk to riser. The Ultra Slim Desk can be easily adjusted to 5 different heights by means of a metal spring control.

View comparison
Turn your sitting area into a standing workplace with the extra compact Ultra Slim Desk. This sit-stand desk converter has a worktop of 67 x 47 cm and can be adjusted to 5 heights with a handy metal s
89,00 Price (incl. VAT)
Shipping costs: € 6,00
Delivery time: 1 - 2 business days

Contact

info@worktrainer.com 0031 88 045 0880 Whatsapp Request quote

On working days we try to respond within an hour.

Ultra Slim Mini Desk

Is your workplace not very spacious, but are you still motivated to work standing up? Then the Ultra Slim Desk is perfect for you! The ultra-thin design of only 45 mm high in the lowest position ensures an almost seamless transition from desk to riser. The Ultra Slim Desk can be easily adjusted to 5 different heights by means of a metal spring control.

Pros and cons

A simple and inexpensive way to turn your sitting desk into a standing desk

Operable by flexible metal spring, therefore no electricity needed

Ideal for use at the workplace due to its size

Standing alone is also not good, alternate with sitting

Ultra Slim Mini Desk | Sit-Stand Desk Converter properties

  • Dimensions worktop: 67 x 47 cm

  • Worktop thickness: 15 mm

  • Colour: black

  • Adjustable with 1 metal spring

  • In 5 steps to the highest position: 4.5 / 21.5 / 26.5 / 30.5 / 36.5 / 40.5 cm

  • Material: Plastic, MDF, PVC, Steel and Aluminum

  • Load capacity: 8 kg

  • Weight: 12 kg

  • Warranty: 2 years

Reviews

5 / 5

Based on 34 reviews

0 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 1 26 2 3 27 28 29
30
4
0
0
0
Daniela
De Mini Desk is geweldig. Het werkt perfect en soepel en is stabiel en goed gemaakt. He...
Read all reviews

We are happy to help you on your way

Get started with the video and additional information.

The extra compact Ultra Slim Mini Desk

This sit-stand desk converter can be adjusted to 5 heights with a handy metal spring control.

0 1 2 3

Reviews

Add review
Daniela

De Mini Desk is geweldig. Het werkt perfect en soepel en is stabiel en goed gemaakt. Het is niet groot, maar ik denk dat het formaat precies goed is - er past een laptop of een scherm met toetsenbord en muis in, plus een koffiekopje. Ik ben er erg blij mee. Prijs en levering zijn ook geweldig!

A. Beu

Snelle verzending, Mini Desk is stabiel, je kunt er ook goed op werken met een 17-inch scherm. Het is echter een beetje een kwestie van geluk om de vijf verstellingsniveaus goed te krijgen - als je de vergrendeling loslaat, gaat hij snel omhoog en vind je de verschillende hoogtes niet meteen. Verder tip-top.

Monique

Praktische zit-sta verhoger die je ook makkelijk verplaatst als je eens op een andere werkplek zit. Heel makkelijk in hoogte verstelbaar. Prima kwaliteit.

Inga

Het bureau arriveerde supersnel, ziet er geweldig uit en werkt perfect. Ook de prijs is geweldig. Een geweldig artikel. 5 sterren van mij.

Hajo Bopst

... Kerstcadeau voor mijn vrouw - zeer snel verzonden, veilig aangekomen! Het Ultra Slim bureau staat nu op het bureau als een tweede bureaublad (= je hoeft er geen extra plek voor te zoeken). Het is gemakkelijk te gebruiken en kan precies op de hoogte van je lichaam worden ingesteld. Genoeg ruimte voor een notebook, muis en documenten. Solide tot in de volgende eeuw. En nog stijlvol ook. Echt de prijs waard.

Marion

Ik had de bureauverhoger al veel eerder moeten kopen. Zeer aangename - en volgens mijn fysiotherapeut - zeer gewenste afwisseling van zittend werken. Stevig gebouwd, geen wiebelingen. Het oppervlak is een beetje gevoelig voor krassen, dus het is beter om er een muismat onder te leggen als je een muis gebruikt.

Hildegard

De beste investering van de afgelopen maanden!

Tina

Zeer goede kwaliteit en perfect in gebruik.

Petra

Ik ben blij en dankbaar dat ik de tafelverhoging bij de dokter zag en hem dezelfde dag nog voor mezelf heb besteld.
Vanwege een ernstige visuele beperking die niet met een bril kan worden gecompenseerd, hoef ik niet meer met mijn bovenlichaam op het tafelblad te liggen als ik schrijf en kan ik het blok prachtig op de gewenste hoogte brengen.
Opgezet in een paar seconden, gedemonteerd en gemakkelijk op te bergen ... gewoon geweldig!

Ulrike


De tafel ziet er niet alleen goed uit, hij kan ook gemakkelijk worden opgeborgen om ruimte te besparen en voldoet bovendien aan al mijn eisen. Stabiel en flexibel en veilig in hoogte verstelbaar. Deze kan alleen maar aanraden. Levering was ook geweldig.

Dorothea

Perfect voor het kantoor op de universiteit. Het docking station past erop, plus een muismat en een mobiele telefoon. Thuis heb ik een in hoogte verstelbaar bureau en de Aeris Swopper. Op de universiteit had ik niet de mogelijkheid om staand Zoom-lessen en Zoom-conferenties te volgen. Nu kan ik dat wel, en mijn rug is me dankbaar.

Stefan

Een aanrader, eenvoudige constructie, zeer gemakkelijk in te stellen, zeer stabiel en voldoende (niet te veel) ruimte voor monitor, toetsenbord en muis.

Nadja Schumacher

Hij gaat soepel en geleidelijk op en neer, maar heeft geen kracht nodig. Het is stabiel, past visueel en heeft de perfecte maat voor mij.
Ik ben echt heel tevreden!

Cora Calov

Een volledig praktische, rugvriendelijke kantoorhulp. De werkelijk uiterst eenvoudige bediening is ook overtuigend.

Daniela

Zeer tevreden over de afhandeling. Een statafel in enkele seconden. Maakt het werk op kantoor veel gemakkelijker. Mijn rug is blij en ik ook. Een aanrader.

Susanne

Ik heb er lang over nagedacht. Ik heb thuis gewoon de ruimte niet voor een in hoogte verstelbare tafel. Maar vanwege het kantoor aan huis en de huidige stijgende energiekosten wist ik na 3 jaar dat er iets moest gebeuren. Ik heb al 7 jaar een in hoogte verstelbaar bureau in mijn kantoor en ik weet dat staan heel goed voor me is en ik heb het ook minder koud omdat ik kan bewegen. Ik ben zo blij dat ik het verstelbare werkblad heb gevonden. Ik kan hem helemaal opbergen en er het grootste deel van de dag op staan. Het is groot genoeg voor een laptop en een extra muismat. Ik hou ervan en ben blij dat ik voor deze optie heb gekozen. Een duidelijke aanbeveling om te kopen, want het is ook zeer stabiel en de levering is supersnel.

Klant

Super kwaliteit, super principe, makkelijk in gebruik, een praktische in hoogte verstelbare tafel voor het wisselen van hoogte. Een goedkoop alternatief om het bestaande bureau te blijven gebruiken. Absoluut een aankoopadvies.

JOSE

Very good product. Very easy to use and smooth; even during meetings. Ideal to vary standing/sitting positions. Very useful at home.
Just a note about the product description:
On the site we speak about "Adjustable with 1 gas spring" while there is no gas system, only metal springs.

Sem Peters

Prettig om aan te werken. Fijn dat hij instelbaar is. Ideaal. Zorg er wel voor dat je tafel/bureau groot genoeg is!

Inge

Prima om zittend en staand werk af te wisselen. Makkelijk te bedienen en helften groot oppervlak. Meet wel van tevoren goed op of je de ruimte wel hebt op je bureau waar de verhoger op geplaatst gaat worden

Paola

Ideaal! gebruiksvriendelijk, licht in de bediening. Echt een aanrader.

Karin

Blij met deze verhoger. Maakt dat je ook thuis je werkplek hoger en lager kunt zetten. Werkt simpel en is stevig om zowel laptop als 2e beeldscherm te kunnen verhogen/verlagen. Top!

Anne

Fantastisch product. Werkt eenvoudig en soepel; zelfs tijdens vergaderingen is het gemakkelijk om te gaan staan/zitten. Ideaal om meer te kunnen variëren in houding tijdens een lange dag bureauwerk.

Arjan

Ik gebruik deze verhoger al een half jaar en voldoet prima. Gebruik het voornamelijk voor werk, maar ook om te gamen. Qua grootte is het voor mij precies goed; laptop kan erop plus eventueel een 2e scherm (23 inch). Je kan het ook makkelijk even wegzetten als je iets zittends wilt doen. In begin is het wel even wennen aan staand werken maar dat kan je het produkt niet aanrekenen.

Anneke

Heel blij mee , snel geleverd en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Mirjam

Licht maar toch stabiel en makkelijk van hoogte te veranderen. Ik heb hem een slag gedraaid zodat mijn monitor er ook op past en dat werkt prima!

Claire

Werkt heel goed. Je kunt er genoeg op kwijt: laptop, muis en daarnaast nog dossier. Je klapt m naar beneden en je kunt alles laten staan (tafelblad is groot genoeg). Trilt niet bij het typen. Aanrader!

Bertine

Werkt snel en eenvoudig, is stabiel.
Enkel jammer dat het alleen op vaste hoogtes instelbaar is (4-5 nivo's) en niet vast te zetten op de precies gewenste verhoging. Werkblad is groot genoeg voor laptop, extra toetsenbord en schrijfgerei.
Diepte had van mij iets meer mogen zijn omdat ik ook gebruik maak van een extra monitor, welke niet op voldoende afstand kan worden geplaatst.

Jose

Iedere thuiswerker die op de keukentafel zijn wel doet zou deze van zijn baas moeten krijgen. Wat een handzaam blad. Goede grote voor laptop telefoon en a5 schrift
Ik sta veel tijd.

Karin

Handzaam apparaat waardoor ik vaker sta tijdens mijn werk, ziet er netjes uit. Een minpuntje: beweging van de tafel geeft trilling door aan de worktrainer en geeft lichte rammel.

Koen

Superdegelijk en simpel. Ik zet het beeldscherm echter liever hoger dan het toetsenbord. Dat biedt dit blad echter niet.

Luuk

Deze bureauverhoger is een prima alternatief voor een in hoogte verstelbaar bureau. Zowel thuis als op kantoor heb ik er één. Door het compacte formaat kan ik hem makkelijk opbergen en de volgende dag weer gebruiken op een andere flexplek.

Hans Quist

Ik ben erg blij met mijn bureauverhoger! Scheelt heel wat rug- en beenklachten!

Aletta

Ultra Slim Mini Desk is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in het gebruik. Door de drukveer eenvoudig in hoogte te verstellen. Het blad van de Mini is ruim genoeg voor een laptop met extra toetsenbord en eventuele administratie. Minimalistische verpakking dus goed voor het milieu. Ik ben zeer tevreden.

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
Ultra Slim Mini Desk | Zit-Sta Verhoger - Worktrainer.nl
Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter
Leave a review
Send
Ultra Slim Mini Desk | Zit-Sta Verhoger - Worktrainer.nl
Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter
€ 89,00
Order

Ultra Slim Desk Mini | Sit-Stand Desk Converter

Reviews

Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.