Home Standing desks Sit-stand desks Electric Sit-Stand Desk - YDesk
Electric Sit-Stand Desk - YDesk
44 Reviews | Add review

Compact sit-stand desk with modern designed with an Y base. You can adjust this desk with the sloped leg and foot arbitrarely between 70 and 114,5 cm in a very high stability and low noise level.

Shipping costs

€ 0,00 

Delivery time

See options

€ 540,00
Price (incl. VAT) per 

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Add to cart

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Unique sit-stand desk with memory function

omschrijving van de afbeelding
omschrijving van de afbeelding

Compact sit-stand desk with modern frame design 'YDESK'. With the handy memorie display you go to the desired position with 1 push on a button. Silent electric height adjustment with 1 motor.

Pros and cons

 • Modern & quot; Y & quot; design desk. Something different from the standard two-legged sit-stand desks and therefore very nice as a (home) workplace.
 • Thanks to the memory positions, you can easily adjust the desk to your ideal height with 1 push of a button.
 • Silent electric height adjustment and suitable for any space.
 • This is a sit-stand desk on which you can work both sitting and standing, which is good for your body.
 • The desk has 1 motor and is therefore less adjustable in height.
omschrijving van de afbeelding

Start your new way of working

A world opens up for you with a sit-stand desk. You can now do your work in many ways: stand, sit, use other exercise furniture to wobble or cycle. Your whole working day will be a healthy exercise by varying enough. Increase productivity, burn calories and prevent complaints.
Stay Active, Work Happy!

Make your desk even more beautiful

Choose the desktop that suits you best

The desktop has a melamine top layer and is maintenance-friendly and very durable. With a little care, the desktop will look like new for years to come. A desktop comes directly from the factory, so you are assured of a competitive price and the usual 2-year manufacturer's warranty.

 • Colours: ❶ White ❷ Light grey ❸ Black ❹ Wild pears ❺ Havanna ❻ Natural oak ❼ Middle oak ❽ Brown oak
 • Thickness: 25 mm
 • Edge: Neatly finished with ABS bumper

Hide cables nicely with a cable tray

If you take the desk to height, then it is obviously not so nice when you see cables hanging. Work your monitor and computer cables handy in the cable tray.

 • Colours: Silver, White and Black
 • Height: 11cm
 • Depth: 12cm
 • Width: 75, 105, 115, 145, 165 of 175 cm*

*In order to get rid of all cables, it is best to go for the largest possible cable tray. For example, for a worktop of 160x80 cm we recommend a cable tray of 145 cm.

Make it easy for yourself with our shipping and assembly service


Choose one of the following delivery options:

Shipping (2-3 days). Delivery in box, unassembled, with mounting tools and a clear manual. Setting up this frame takes about 30-45 minutes.

Assembled delivery (6-14 days). Tell us where you want to have the desk installed and we guarantee that the furniture will be assembled professionally and quickly on location. Only available in the Netherlands or Belgium.

Pick up. Let us know that you will come by, then we will make the products ready for you.

Do it yourself? We are happy to help you on your way

Assembling yourself is not very complicated. Get started with the instructional video, assembly manuals and additional information.

An active working day? Stand behind your desk

Standing at your desk? With an electric sit-stand desk you can easily switch between sitting and standing. A lot better for your body and your productivity. Alternate between standing and sitting every half hour. Do you have a exercise tool such as the Deskbike desk bike or a balance board? Then your dynamic workplace is completely complete.

Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
Ydesk zit-sta bureau verstelbaar bureau
More inspiration

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Hans - 27-07-2021 11:56

Fijn bureau en snel geleverd in twee aparte leveringen (blad en poten). Na het in elkaar te hebben geschroefd (advies om alle schroefgaten met een 3mm boortje voor te boren) kon het installeren van alle computerapparatuur beginnen. Het geheel voelt solide en stevig aan. Verstellen van hoogte gaat makkelijk al hapert ie soms wel even bij het naar boven bewegen.

Een minpunt is de volgende: de hoogte van 115 cm zoals in de advertentie omschreven haalt ie bij mij niet. De onderkant van het blad, op de hoogte stand, meet bij 113.5 cm. Op de display staat dan "114" te lezen. Dit is misschien voor sommigen voldoende maar in mijn geval kom ik echt de laatste anderhalve centimeter te kort. Ik ben 1.87m van lengte. Lang staand werken is op deze manier niet prettig.

Vandaar dat ik dit bureau niet de 5 sterren geef die het zou moeten verdienen.

Niels - 24-02-2021 18:45

Mooi (eiken blad) en prettig bureau. Kleine productiefout in één van de poten is prima opgelost door een monteur langs te sturen.

Malou - 23-02-2021 15:40

Heel mooi bureau en werkt heel fijn! Ook de geheugenstanden zijn gemakkelijk! Wij hebben voor een eiken blad gekozen en dat oogt heel natuurlijk! Ook de Y-poten vind ik erg mooi!

Robert - 18-02-2021 11:32

Prachtig product voor een zeer betaalbare prijs. Voorgeboorde gaten op het werkblad zou fijn zijn, maar installatie ging zonder moeite.

Dirk J. - 09-02-2021 00:25

Na 8 maand aarzelen en twijfelen, toch maar de knoop doorgehakt om een tweede thuiswerkplek te creëren. We hadden nog een Stokke kruk, en aangezien ik op kantoor een sta-zit tafel heb was de keuze snel gemaakt. Uiteraard eerst bij de Zweedse gigant wezen kijken, maar al snel viel de keuze op de YDesk bij worktrainer.nl. En gelukkig maar.

Stevige kwaliteit aan een zeer democratische prijs! En in combinatie met een Stokke kruk heb ik nog nooit zoveel bewogen achter mijn YDesk.

Tip, voor een optimale dynamische werkervaring: gooi die stoel buiten en vervang die door een kruk. Mijn YDesk gaat nooit lager dan 99 cm en staat regelmatig op zijn maximale hoogte van 115 cm. Echt zitten doe ik praktisch niet meer, behalve om te eten dan, maar dat doen we aan die tafel waar ik acht maand aan zat.

Doro - 25-01-2021 14:37

Ik ben erg blij met mijn nieuwe sta-bureau. Gelukkig kon ik precies de maat bestellen die mij perfect past. Het in elkaar zetten was geen enkel probleem en in een mum von tijd stond het nieuwe bureau. Ik ben heel blij met de 4 memory opties, zo heb ik inmiddels 3 in gebruik (een voor zitten, een voor staan en een voor het lopen op mijn walker). Elektrisch verstellen gaat soepel, alleen een betje aandacht aan spullen die op het randje staan of in het kast naast mijn bureau staan: Als het bureau omhoog bewegt, schuift het blad iets naar voren. Mijn bureau is in elke staand super stabiel.

Ernest - 22-01-2021 20:23

Heerlijk en mooi bureau om aan te werken. Heb bewust voor een diep en breed bureau gekozen, om zo optimaal mogelijk en vooral ergonomisch te kunnen werken. Het elektrisch verstellen van het bureau gaat soepel, relatief vlot en is echt een welkome oplossing om te wisselen tussen staand en zittend werken. Wanneer het bureau op de hoogste stand staat, dan beweegt deze zoals verwacht wel een beetje. Maar dit vind ik persoonlijk (en ik ben best kritisch) zeker niet storend. Ik had wat pech met de levering (transporteur) en er bleek een storing in de elektronische bediening te zitten, maar beide probleempjes zijn perfect afgehandeld door Worktrainer. Ik werk nu twee maanden aan dit bureau en merk dat mijn nek en schouders een stuk minder onder spanning staan.

Karin - 29-12-2020 10:45

Mooi bureau! Originele vorm en mooie houtprint op het blad (ik wil eigenlijk liever altijd massief hout, maar dit is echt mooi gelamineerd, ziet er totaal niet goedkoop uit, wat vaak wel het geval is met gelamineerde bladen). De motor loopt seer soepel en de geheugenstand is een uitkomst. Ik vind wel dat het bureau op de hoogste stand niet superstabiel is, mijn beeldscherm wiebelt tijdens het typen. Het helpt een beetje om het scherm op de laagste stand (op een verhoger) te zetten ipv op de hoogste stand, maar het gewiebel is niet helemaal op te lossen.

Annabelle - 13-12-2020 09:33

Stevig bureau en het werd snel geleverd. Goede omschrijving om het zelf te monteren! Fantastisch om de afwisseling te hebben om te zitten en te staan; direct merkbaar in mijn rug en benen en door het kleur blad ziet het er ook mooi uit in de woonkamer.

N Olthof - 09-12-2020 13:23

Geweldig bureau van goede kwaliteit!

Sabine - 01-12-2020 12:01

Binnen een week na gebruik van dit zit-sta bureau had ik aanzienlijk minder nekklachten. Zelfs fysiotherapie is niet meer nodig. Minstens de helft van de werkdag breng ik nu staand door, een verademing tijdens het thuiswerken.
Het bureau is prachtig, memory stand een uitkomst. Heel blij mee en kan het iedereen aanraden.

Gert - 14-11-2020 18:01

Ideaal om aan te werken! Met memory stand druk op de knop on te wisselen van posititie. En door type voet ook geschikt voor ondiep bureau zonder dat poten uitsteken. Heel tevreden mee. Enige minpunt is dat kabelgoot vanwege 60 cm diepte bureaublad er niet goed onder past.

Irene - 10-11-2020 20:07

Goede tafel. Heel blij mee. Levering was wat minder geslaagd, zoals we wel gewent zijn gaan pakketdiensten niet altijd netjes om met pakketjes. Allerlei deuken in de verpakking, en ja hoor een deuk in het tafelblad. Ik vond het zonde om hem terug te sturen dus heb ik van worktrainer een vergoeding gekregen. Goede oplossing maar wel altijd balen.

Patricia - 26-10-2020 11:06

Een geweldig bureau, ook in een kleine maat te bestellen. Motor loopt erg soepel en het blad is makkelijk af te nemen.
Hele fijne service, bureau is super snel geleverd en in elkaar gezet.

Grace - 25-10-2020 17:14

Ik vind 'm top. de motor werkt vloeiend en maakt weinig geluid. Sowieso sta-zit bureau is aanrader voor vitaler lichaam.
Het frame is sterk en het blad en frame zien er mooi uit.

Enige puntje van kritiek is iedere keer dat je erop leunt schuift hij een klein beetje naar de muur.
Dat komt door de constructie van de schuine poten, hij gaat zeg maar aan de wandel.
Als ie te dicht tegen de muur schuift en je laat het blad zakken, dan schraapt de achterkant tegen de muur.
Ik denk dat je hier op tapijt minder last van zult hebben, of iets van een blokje op de grond tussen de muur en de poten.

Jacqueline - 12-10-2020 15:54

Prachtig bureau, en de memory functie werkt eenvoudig en goed.
Ik heb het bureau samen met de muvman kruk in gebruik en mijn rugkrachten horen tot het verleden.

Peter T - 09-09-2020 18:53

Dit bureau ziet er niet alleen mooi uit maar je krijgt ook kwaliteit voor je geld!
Super stevig, makkelijk in te stellen. Echt blij mee!
Alleen jammer dat er geen handleiding bij de kabelgoot zat. Nu heb ik hem verkeerd om gemonteerd en dat wissel je niet zomaar om want dan kloppen de gaten niet meer die je hebt gemaakt.

Simone - 07-09-2020 19:23

Met plezier werk en studeer ik me fit achter dit fraaie zit-stabureau. Dit doe ik in combinatie met een Deskbike, beweegkruk en stamat. Juist die afwisseling vind ik prettig. De service van Worktrainer is snel en goed. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Annelies - 22-08-2020 20:23

Prachtig design!
Op en neer gaan en de memory werken perfect!
(niet echt goedkoop... maar heb me laten verleiden door het design)

EMP - 16-08-2020 20:08

Geweldig bureau! Zeer stabiel, hoogte wisselen gaat soepel, handige bediening, mooi werkblad. Over het bureau heel positief!
Besteld met kabelgoot die ook makkelijk in gebruik is.

Sta en zittend werken is echt een aanrader!

Goed om te weten: Bureau heeft geen beveiliging voor als het tijdens hoogte wisseling op weerstand stuit.

Syb - 27-07-2020 18:05

Prima bureau, heel blij mee. Ben een stuk actiever geworden qua bewegen, zeker in combinatie met de fietstrainer

Femke - 16-07-2020 23:02

Stevig bureau. Handige kabelgoot. Het zitten en staan bevalt me zeer goed. Ik begin de dag staand, je beweegt dan veel sneller. En in vergaderingen online zonder camera of lange telefoongesprekken loop ik wat door de kamer. Voor mij de remedie tegen een hangerig gevoel van hele dagen thuiswerken.

Kris Peeters - 30-05-2020 12:25

Degelijke kwaliteit en goede afwerking. Vlotte bestelling en levering. Beetje gezonder thuiswerken en gamen voor de kids

Bob - 28-05-2020 21:52

Echt een topper. Had wat vragen vooraf, daar werd ik goed bij geholpen, daarna een bestelling geplaatst, dat ging heel soepel en heel goed qua verwachtingsmanagement. Je weet snel waar je aan toe bent. Montage ging snel en soepel. Monteurs waren toffe gasten en checkten regelmatig wat de bedoeling was, bijv. hoe en waar de snoerenbalk moest komen en ook de kabeldoos.

Loek - 27-05-2020 09:42

Top ding. Goeie service ook. Fijn dat je naast het staploos verstellen van de hoogte ook 4 standaard hoogtes kan instellen. Als je het zelf monteert, wel de schroeven even stevig aandraaien. Elektrische schroevendraaier is je beste vriend :).

Charlotte - 25-05-2020 15:28

Ik gebruik de bureau als hobbytafel. Bij het op patroon leggen en stof knippen zet ik de bureau hoog zodat ik niet hoef te bukken. Dit bevalt uitsteken. Het is een prima stabiel bureau, stabiel en goed te bedienen. Het ziet er ook nog eens mooi uit. Ik ben heel tevreden.

arjen - 24-05-2020 18:21

Prima bureau en makkelijk zelf te monteren. Hoogteverstellen gaat heel makkelijk.
Ben er heel tevreden mee.

Angelique - 24-05-2020 15:23

Fijn bureau, mooi strak uiterlijk. Het verstellen in hoogte werkt soepel en snel.
Zelf monteren was prima te doen, levering was deels volgens planning. Wel bijzonder dat het in 2 verschillende zendingen kwam; ik had 2 bureaus besteld en kreeg apart de frames en de bladen geleverd op 2 verschillende dagen. Klantenservice was geruststellend toen ik hierover belde, waarom de eerste levering sneller dan gepland was gekomen werd niet helder maar aangezien we toch thuis werken geen probleem.

Marleen - 17-05-2020 13:13

Dit is een heel fijn bureau. Instellen van hoogte gaat gemakkelijk en snel. Weinig ‘staal’ eronder door y frame, mooi strak!

Laura - 04-05-2020 21:03

Mooi en fijn bureau. Ik had met installatie gekozen en dat is erg goed gegaan. Mijn digitale meter werkt niet altijd, maar dat geeft niet.

Els - 21-04-2020 22:02

Heel erg blij met mijn bureau! Staat stabiel en eenvoudig te bedienen. Snelle bezorging en prima zelf in elkaar te zetten. Had halverwege de installatie nog een vraag maar werd door de helpdesk snel en adequaat geholpen.

David - 19-04-2020 16:32

Fast delivery and quick customer service. YDesk looks and feels great: stable and well made. Nice looking design as well. Recommended

Nog een Roland - 20-11-2019 12:09

Zelfde commentaar als mijn naamgenoot. Foute bestelling gedaan, maar meegedacht en omgeruild. Communicatie en service is meer dan keurig. Sta-bureau zeeeer prettig. Absolute aanrader, zowel product als bedrijf. Al verschillende mensen doorverwezen....Top! (Mijn meest positieve review ooit!)

Roland - 21-08-2019 19:22

Zeer mooi bureau! Ik heb zelf de "kleur" Natuur eiken genomen wat een erg mooi patroon heeft. Echt schitterend! Het Y Frame is mooi ontworpen in tegenstelling tot andere onderstellen is deze veel minder aanwezig. De kabelgoot is ook erg praktisch en maakt het wegwerken van kabels en stopcontactdozen heel makkelijk (goed ontworpen). Het enige aandachtspunt bij het zelf monteren is dat het niet geheel duidelijk is waar je het blad vastzet aan het frame. Er zitten geen gaten of aanwijzingen op welke plek je de schroeven vastzet. Indien je zelf wat minder handig bent kun je het gelukkig gratis laten monteren. Het is dus meer te wijten aan mijn eigen ongeduld voor een snellere levering. Ik ben zeer tevreden en ik kan het bureau zeker aanbevelen!

Loïs - 05-08-2019 09:08

Heel handig een mooi bureau met vier geheugenstanden. Met een kabelgoot eraan kun je alle kabels mooi wegwerken.
Snel gemonteerd met duidelijke uitleg.

Ron - 24-07-2019 13:39

Mooie vormgeving. Werking is zoals je mag verwachten. Daarbij compliment voor de monteur! Keurig en juiste uitleg van werking van bureau. Ook de elektronische hoogte verstelling is een goede toevoeging. Zeker aan te bevelen. Dit geldt ook voor de kabelgoot. Iets meer uitgeven maar daarna jarenlang plezier van je aankoop.

René - 11-07-2019 09:26

Mooi bureau, de derde al maar deze gebruik ik privé. De hoogte bediening is iets anders als de andere tafels (deze hoef je niet in te houden) maar werkt verder helemaal prima. Zoals gewoonlijk, perfecte bezorging en montage. Bedankt maar weer, worktrainer en tot de volgende keer!

Corrina - 26-06-2019 09:02

Geweldig mooi en robust bureau.
Simpel in eklaar te zetten en degelijk uitgevoerd. De auto functie voor instellen van de hoogte is erg prettig.
Service van het bedrijf is zeer goed. Vanuit de fabriek was er 1 onderdeel beschadigd en die werd meteen zonder problemen geruild.
Kan geen slechte punten bedenken.

Sven - 20-02-2019 15:01

Geweldig product. Stabiel, mooi en stevig. Mét memory standen, wat vaak optioneel is. Professioneel geïnstalleerd zonder extra kosten.

Noah - 11-10-2018 14:24

Heel tevreden met deze bureau: aantrekkelijke prijs, mooi design, praktisch en gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Ik werk meerdere dagen in de week van thuis, en het is een plezier om een bureau zoals deze dan te gebruiken!

Daarbovenop was er een duidelijke communicatie over levering. Ook handig dat hij ter plekke werd geïnstalleerd, dit verliep heel vlot en de service was ook heel vriendelijk.

Eveline - 12-09-2018 12:27

Fijn compact top bureau!

Monica van der Ven - 13-08-2018 11:44

Dit zit-sta bureau is een toppertje. Zo ook de jongeman die hem ter plaatse kwam installeren.

Het heeft onze verwachtingen overtroffen.

We hebben hier op kantoor al een zit-sta bureau, dat is veel zwaarder en was veel duurder maar doet qua gebruiksgemak onder voor dit zit-sta bureau. De memorie functie is een super handige toevoeging.

Henriette - 07-05-2018 18:13

Mooi en stabiel bureau. Ik ben er erg blij mee. Het is heel makkelijk afwisselen staan of zitten. Bezorging was snel en goed. Communicatie met Worktrainer ook. Een aanrader als je een goed bureau wilt.

Isra van Velzen - 15-04-2018 21:36

Het ontwerp is mooi en afwijkend van de standaard. Ook op de hoge stand is het bureau erg stabiel.
Met een 34" scherm en een zware computer in de CPU houder heeft de motor geen enkel probleem.

Ik sta nu zo'n twee uur van de acht. Genieten.

Voor mij was de 70 cm als laatste stand te hoog. (Arbo opgemeten) Hiervoor heeft Worktrainer een oplossing gezocht. Een frame met 68 cm als laatste stand. Ondanks dat de bestelling niet goed ging is het netjes opgelost. Aardige en behulpzame monteurs. Ze hadden een bakkie verdient.

More reviews

Desk Frame

Control
Electric
Speed
3,0 cm per second
Noise level
<43 dB
Memory Display
Yes
Segments
2
Color
White, Silver, Black
Motors
1
Material
Metal
User length
1.50 - 1.90 m
Minimum Height
70 cm
Maximum height
115 cm
Minimum Width
110 cm
Maximum Width
160 cm
Max. Load capacity
80 kg
Dimensions of legs
9 x 6 cm
Certified
Elektra CE
Wheels
No
Lifting system
Spindle
Warranty
3 years

Worktop

Min. Size
120 x 60 cm
Max. Size
180 x 80 cm
Shape Worktop
Rectangular

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Electric Sit-Stand Desk - YDesk

Reviews

Team Worktrainer is ready for you

With a team of enthusiastic professionals, we get more and more people moving during work. We are here for you!
Try it out first? Come and visit the Worktrainer Experience Center. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace.
Ordered now, delivered quickly. Many items are available directly from stock and we deliver throughout Europe!
Easily assemble our active furniture yourself or use our handy assembly service. We assemble throughout the Netherlands and Belgium.
 This site uses cookies. More info