Home Standing desks Sit-Stand Converter Gas Spring Sit-Stand Desk Converter - UPdesk XL
Gas Spring Sit-Stand Desk Converter - UPdesk XL
76 Reviews | Add review

Updesk XL is a very sturdy sit-stand elevator and offers ample space for two monitors. The Updesk is already assembled upon delivery.

Shipping costs

€ 5,95 

Delivery time

1 - 2 business days

€ 244,00
Price (incl. VAT) per 

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Add to cart

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

Updesk XL sit-stand booster | Gas spring operation

omschrijving van de afbeelding
omschrijving van de afbeelding

UPdesk XL is a very solid sit-stand riser and offers enough space for two monitors or one monitor in combination with a laptop.

Pros and cons

 • A simple way to turn your sitting desk into a standing desk
 • Enough space for 2 screens, or a laptop and screen due to the large worktop
 • Inexpensive way to turn your sitting desk into a standing desk
 • The weight is on the heavy side to easily move the Updesk
 • Dimensions worktop: 89 x 59 cm
 • Dimensions keyboard holder: 87 x 32 cm
 • Colours UPdesk XL: black or white
 • Adjustable from 15 to 50 cm
 • Solid construction
 • Suitable for any desk
 • No assembly required
 • Large worktop
 • Screen at eye level
 • Adjustable with gas spring, dual squeeze handles
 • Maximum load: top shelf 20 kg, keyboard holder 2 kg
 • Own weight: 24.5 kg
fiets

Sit boosters

Updesks come in many sizes and are equipped with various controls. Such as electric, with gas spring or manual.

In the Worktrainer Experience Center you can try out what suits you best. 

Updesk XL gas spring operation

Updesk XL

The UPdesk XL is a very solid stand-sit unit with enough space for two monitors. The UPdesk is delivered assembled and can be adjusted within 2 seconds with the double squeeze handles.

Stand behind your workplace.

The UPdesk XL desk riser is delivered assembled and with the dual squeeze handles you can adjust it from sitting to standing height within 2 seconds.

Do it yourself? We are happy to help you on your way

Assembling yourself is not very complicated. Get started with the instructional video and additional information.

Raise your desk

Transform your desk into the ultimate sit-stand workplace! Place this desk riser on your work surface and you are ready to alternate sitting and standing. Virtually no assembly required and for people who want to keep their existing desk, it is the perfect choice.

Updesk XL gasveers
Updesk XL gasveer
Updesk XL gasveer
Updesk XL gasveer
Updesk XL gasveer
Updesk XL gasveer

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Bert-Jan - 31-03-2021 13:12

op mijn werkplek bij mijn werkgever had ik ook de beschikking over een bureau verhoger. Na de lock down, werd het thuiswerken. Het leek mij een zinnige investering om ook thuis over de updesk te kunnen beschikken. Ik wissel staan en zitten regelmatig op mijn werkdag af. Ik ben er enorm tevreden. Ook omdat er voldoende ruimte is voor mijn laptop en 32" monitor

Cindy - 03-03-2021 16:30

helemaal tevreden met deze aankoop. Is makkelijk te installeren en makkelijk te gebruiken.
Voelt heel erg solide aan. Ik heb er een beeldscherm en mijn laptop op staan en bij het verstellen in hoogte blijven die ook heel stabiel staan, geen schrik dat er iets af gaat wiebelen of zo.
Sinds ik deze heb sta ik gemiddeld elke dag een uurtje of 2 recht tijdens calls.

A Johnson - 25-02-2021 15:19

Very happy with the quality. Simple to complete the assembly. It is perfect for my needs and I like the ease and speed that the desk can be moved from seated to the standing position. Overall good value and the delivery was very quick.

Janneke - 23-02-2021 16:35

Ideaal om wat beweging in het thuiswerken te krijgen. Groot werkblad waar ik laptop en extra beeldscherm op kwijt kan. En ideaal om in te stellen op de gewenste hoogte.

anne - 22-02-2021 20:36

geweldig, stevig, variable hoogte, en mooie. breed genoeg voor laptop en scherm, veel ruimte om te werken.

Erik Pieterse - 18-02-2021 15:43

Heel handig om af en toe staand te werken.

Het omhoog en omlaag doen gaat heel gemakkelijk met de gasveer. Heel stevig

Ik heb er zelf voor gekozen om de toetsenbordhouder niet te monteren. als ik sta kan hij op de desk en als ik zit zet ik het toetsenbord op mijn bureau, de updesk heb ik daarom zover mogelijk naar achter verplaatst

Connie van der Lee - 01-02-2021 17:56

Geweldige uitvinding! Werkt super gemakkelijk. Ik heb er een laptop, beeldscherm, toetsenbord en muis op staan en houd voldoende ruimte open om een schrijfblok te kunnen gebruiken.

Cees - 01-01-2021 18:27

Prima oplossing om je thuiswerkplek flexibeler te maken. Makkelijk te verstellen en ook heel fijn dat er veel ruimte is op de verhoger. Ik maak er veel gebruik van!

Robert - 16-12-2020 20:20

Tja, daar “sta” je dan. Veel thuiswerken, geheel nieuw bureau kopen OF een apart zit-sta bureau?
Dat laatste dus. Geweldige oplossing, ben er erg blij mee. Scheelt een hoop verbouwen, gewoon uitpakken , plaatsen en gebruiken.

Susan - 19-11-2020 17:21

Blij met deze gebruiksvriendelijke zit-sta verhoger. Verhogen kost vrijwel geen kracht (prettig icm muisarm & schouderklachten). Degelijk en solide en biedt ruimte voor twee royale beeldschermen. Ook genoeg werkruimte om aantekeningen te maken (niet iedereen is volledig digitaal) en voor muis en toetsenbord.

Brenda - 21-10-2020 09:21

Het is een gebruikersvriendelijk hulpmiddel. Voor een ieder die erachter werkt makkelijk in te stellen. Hij biedt voldoende ruimte en is gemakkelijk in te richten met alle benodigde apparatuur. Het op deze manier makkelijk kunnen wisselen van werkhouding is erg prettig.

Joan - 14-10-2020 11:29

Het is een stevig en solide geheel. Ik heb er 2 Mac's op staan, maar met mijn gebrek aan lengte en het gewicht van de Mac's is het niet makkelijk om het geheel in hoogte te verplaatsen. Gelukkig heb ik een gulden middenweg kunnen vinden, waardoor ik in de (bijna) laagste stand zowel staand als zittend kan werken. Ik zit op een Swopper en als ik wil staan, schuif ik die aan de kant en kan ik dus zonder de hoogte van de workktrainer te verstellen staand werken (moet ik alleen geen hoge hakken dragen, want dan klopt het niet meer).
Het deel voor het toetsenbord heb ik er niet aangezet, omdat je met de (magic)muis dan toch te weinig ruimte hebt. Maar zoals het nu is, is het zeker een welkome aanvulling op mijn werkplek!

Remco - 03-09-2020 08:10

Ik vind het erg fijn om afwisselend staand en zittende te werken. Mooi groot oppervlak om aan te werken. Verstellen gaat soepel, zonder veel kracht. Het is wel elke keer even kijken dat hij weer op de juiste hoogte staat. Het model is behoorlijk zwaar, wat er voor zorgt dat deze ook stabiel is. Wat wel bij mijn exemplaar het geval is, is dat een van de kunststof opzetstukken niet goed past, waardoor er aan het onderstel een flinke spleet zit tussen ijzer en kunststof. Dit is echter alleen kosmetisch en heeft geen invloed op het functioneren.

Nathalie - 29-07-2020 09:35

erg fijn om zo te kunnen afwisselen, staan en zittend werken. Prima product.

Joost - 16-06-2020 08:52

Een prima oplossing voor afwisselend zittend en staand werken. Zeer makkelijk te bedienen. Er kunnen makkelijk 2 schermen op waarbij je toch nog een groot werkblad overhoud. Eén minpunt, door de hoogte van het werkblad komt je scherm ook hoger te staan waardoor je omhoog moet kijken. Oplossing is verhoging van je stoel.

Diana de Jong - 15-06-2020 19:49

Blij dat ik deze heb gekozen! Een flink werkblad en probleemloos verstellen. Ook mijn bureaustoel was te laag voor de laagste stand, zodat ik iets omhoog moest kijken. Ik had toch een nieuwe stoel nodig, dus dat probleem is opgelost (een zithoogte van 60 cm is ideaal in mijn geval).
Staand en zittend werken afwisselen is heerlijk!

Sebastien - 25-05-2020 15:55

Gemakkelijk in gebruik en zelfs mijn 49 inch samsung monitor past erop.

Cyriel - 24-05-2020 14:57

Erg blij met het bureau. Zeker het staan is heel fijn. Had in begin wel even moeite met de lage stand want het toestel zorgt ervoor dat mijn groot scherm toch wel 10cm hoger op mijn tafel stond dan zonder het toestel dus merkte dat ik iets omhoog moest kijken. Ik heb nu echter mijn stoel wat verhoogd zodat ik bovenkant van scherm kan zijn als ik recht vooruit kijk en dat gaat nu heel goed. Stevig. makkelijk om op te zetten.

monique - 19-05-2020 12:23

zo blij met dit buro. door thuiswerken kreeg ik nek en schouderklachten. door dit module kan ik afwisselen in zitten en staan. goed degelijk en makkelijk te verstellen.

Leonie - 18-05-2020 16:33

Heel fijn. Er kunnen makkelijk 2 monitoren op en het instellen omhoog en omlaag gaat lekker soepel.

M. Kriek - 11-05-2020 17:01

Een heel prettige verhoger. Kan heel makkelijk in verschillende standen gezet worden. Ook het typen op het lager plateau gaat prima. Daarnaast heb je extra ruimte om papieren voor je scherm neer te leggen, de keyboard staat immers lager. Heel blij mee.

M.Nielsen - 14-04-2020 14:01

Ik vind het een makkelijk bureau in gebruik , gaat makkelijk omhoog en omlaag en alles past erop, inderdaad ook twee schermen.

Peter de Beukelaer - 14-04-2020 09:43

Aangeschaft ivm thuiswerken. Makkelijk in te stellen en te bedienen. Een aanrader!

Hans Dijk - 10-04-2020 15:17

Super tevreden! Bediening van de zit-sta verhoger kost geen kracht.
Binnen 2 tellen kan je staand werken en binnen 2 tellen kan je zittend werken.
Voel mij er fysiek ook beter bij.
Kortom, zeer goede aankoop!

Philippe - 31-03-2020 20:29

Heel tevreden mee, overweeg hem ook voor thuis.

Jacqueline Hanszen - 22-03-2020 08:41

Fantatisch, prijs kwaliteit zeer goed, ruim voldoende werkplek en zeer eenvoudig bedienbaar.

Lisa - 19-03-2020 11:48

The Updesk XL provides an ergonomic solution to the age old problem of sitting hunched over your computer screen all day. This is a dynamic desktop addition allows you to raise your desk to a comfortable and adjustable height setting and requires minimal assembly – just unpackage and place on top of your existing desk. Especially useful in office environments where investing in a full standing desk unit is not a feasible option. It also comes with plenty of surface area meaning that you are not sacrificing considerable desk space when you install it on your desk. 5 stars.

Ron - 06-03-2020 12:52

Prima apparaat. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan hem iedereen aanraden!

John - 27-02-2020 16:32

Top product

John van der Graaf - 20-02-2020 14:26

Super! bevalt erg goed.

JanN - 16-02-2020 11:35

Prima setup - kan heel goed twee breedbeeldschermen kwijt pls aanvullende accessoires.
Ik vind deze gemakkelijk in gebruik, binnen een handomdraai switch je tussen staand of zittend werken. Ik moet er wel voor waken dat ik niet teveel op de verhoger ga leunen, dit is verleidelijk.
Kortom, goed produkt tegen een schappelijke prijs.

Antoinette - 06-12-2019 08:25

Heel fijn. goed materiaal

Orlagh Cuddy - 02-12-2019 11:44

Werkt goed en is stevig.

Monique van Emmerik - 16-10-2019 13:22

Ik gebruik hem ondertussen bijna een jaar en ben zéér tevreden. het is praktisch in gebruik en je zit niet vast aan een bureau, waardoor je ook prima toepasbaar is in bestaande kantoor tuinen. ik merk aan alle kanten dat het beter is voor mijn lijf om het zitten af te wisselen met staan.

Natascha de Vries - 30-09-2019 09:18

Ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader.

Whiteboy - 06-09-2019 20:47

Tot nu toe zeer tevreden. Ik heb de worktrainer ongeveer nu 1 maand in bezit en ben zelf 1.93m en het bevalt mij prima. Gedurende mijn werkdag zit ik voor 80% achter mijn computer en dus is het fantastisch regelmatig op een hele simpele manier te kunnen kiezen tussen zitten of staan.

Veel ruimte en goed werk oppervlak voor mijn laptop en een beeldscherm. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Schot - 23-07-2019 14:33

Op de levering van een verkeerd model na, is alles goed gegaan.

Ik ben 1,86 en heb ruimte ‘over’ in hoogte en vind deze breedte super.
Het lijkt wel een unit op mijn bureau. In de praktijk past mijn laptop en wat papierwerk er prima naast.
De kwaliteit is goed en de simpele wijze van verstellen maakt het wisselen eenvoudig.

Heb jij last van je rug en wil jij actiever werken? Dit is de juiste

Inge Van Geel - 01-07-2019 08:59

Handig verstelbaar en solide, beantwoordt volledig aan de verwachtingen.

Oscar - 11-06-2019 10:12

Het is een functioneel en stevig product. Er zijn mooie materialen gebruikt en het geheel is zeer netjes afgewerkt. Jammer dat het in China geproduceerd wordt, dit had toch ook tegen een concurrerende prijs in Nederland gekund.

De service van Worktrainer is echter voor verbetering vatbaar. Niet alleen heb ik bijna twee maanden op het product moeten wachten doordat het apparaat niet op voorraad was, ik ben tussentijds ook helaas niet door Worktrainer op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling hetgeen gewenst is, zeker als de leveringsdatum de vooraf aangegeven datum al twee weken overschreden heeft.

Gert Huizenga - 27-05-2019 09:02

de diepte van het werkblad is aan de korte kant wat er voor zorgt dat je redelijk dicht op je monitoren zit. Bij 1 monitor is dat natuurlijk geen probleem.
verder is door de relatief smalle toetsenbord plateau ook zo dat ingeklapt het minder ondersteuning levert voor je armen als je probeert deze te laten rusten op het bureau.
Ergo het vraagt wat aanpassing in je houding.
verder is het platform stabiel en robuust in de opbouw. Het is ook super gemakkelijk in gebruik en geschikt voor constant gebruik.

Anne - 29-04-2019 16:20

Super, werkt fantastisch!!!!

Johan - 29-04-2019 13:15

Werkt zoals verwacht en gebruiksvriendelijk

Dirk van den Berge - 08-04-2019 07:44

Uitstekend, alleen de installatie voor eerste gebruik ging erg stroef,

Ook het contact met de Klantenservice hierover liep niet lekker, er was weinig begrip

A.C. van der Vlist - 02-04-2019 14:49

Staan of zitten wanneer je maar wilt, goed voor lijf en leden.
Super makkelijk in gebruik en werkruimte genoeg.

Patrick M - 19-03-2019 09:30

Goed product voor een mooie prijs. Ideaal om af en toe mee te verplaatsen naar een nieuwe klant. Het materiaal is niet erg krasvast en hier en daar zijn de randjes wat scherp. De prijs/kwaliteit verhouding is in ieder geval dik in orde.

Inashco BV - 11-03-2019 16:02

Top product voor een prima prijs. Zeer geschikt voor langere personen en handig voor het werken met 2 schermen.

Patrick N - 25-02-2019 08:27

Superapparaat, kan hem iedereen aanraden. 2 kleine tips ter productverbetering: het bureaublad is erg krasgevoelig, voor als je toetsenbord bijv. schuift. De andere is (optionele) kabelgoot.

Jeroen - 19-02-2019 12:07

Prima oplossing! Beide beeldschermen passen erop. Het bureau laat zich makkelijk verstellen. Prijs kwaliteit zijn dik in orde.

Houd er wel rekening mee, dat in zijn hoogste stand het bureau vatbaar is voor bewegings invloeden.

Jessica - 09-01-2019 08:50

Na een demonstratie bij een relatie van ons, waren we om. dit moesten we gaan proberen. We zijn ontzettend enthousiast, niet alleen is het verstellen van de hoogte van dit bureau eenvoudig, het ziet er ook nog eens mooi uit. Het afwisselen van zit naar staand is een uitkomst, we zijn er erg blij mee!

Ilja van Luling - 18-12-2018 13:52

Omdat onze bureaus nog 'te goed' waren maar we toch graag de staand/zit afwisseling willen van een in hoogte verstelbaar bureau was dit voor ons een uitkomst. Een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Inmiddels hebben we zelfs al meerdere van onze relaties ook aan de Worktrainer gekregen!

Robert Mulder - 09-12-2018 11:57

Top product. Zeer eenvoudig in gebruik en doet precies wat ik er van gehoopt had. Met 196 cm lengte kan de desk ook hoog genoeg gesteld worden. Prijs/kwaliteit is top.

René - 15-11-2018 16:54

Werkt ècht prima, maar helaas niet in combinatie met een tablet. Daar is het 'toetsenbord/muis gedeelte' te klein voor.

P.J. - 06-11-2018 06:31

Een uitermate plezierige afwisseling van het dagelijkse zitten. Makkelijk te bedienen en praktisch. Zeker een aanrader om je bestaande bureau om te toveren in een zit-sta bureau.

Ingrid - 22-10-2018 14:32

Interessant en heel goed zit-sta station. Veel ruimte voor plaatsen van papieren, bureaumateriaal ed. Gemakkelijk in gebruik. Zeer tevreden, een echte aanrader.

Erik - 16-10-2018 09:35

Een heel degelijk zit-/sta station. En het grote werkblad is erg fijn zodat je ook nog een a3 papier, koffie, etc. op je werkblad kan zetten. Het voelt erg ruin en het op en neer bewegen gaat heel gemakkelijk. Het design zou nog een verbeterslag kunnen krijgen, maar is zeker niet afzichtelijk. kortom: zeer degelijke kwaliteit voor een acceptabele prijs!

Marjolijn - 20-08-2018 14:45

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Door regelmatig van houding te wisselen, zijn mijn rugklachten erg verminderd en moet ik minder kiné doen. De zit-sta verhoger is gemakkelijk te verstellen. Ik combineer de zit-sta verhoger met een kniebalansstoel voor het beste resultaat.

Elsina - 02-08-2018 10:03

We hebben inmiddels een 7-tal zit-sta bureaus en die bevallen goed. Iedereen vindt het fijn het zitten en staan af te kunnen wisselen. Verder is het formaat een plus punt omdat 2 beeldschermen er prima op passen.

Arnold - 16-07-2018 09:33

Vanwege grootte van het werkblad gekozen voor de Updesk XL. Was vooraf vooral benieuwd naar de hoogte van het werkblad en het toetsenbord plankje, dit ivm met mijn lengte van 1,96m. Wanneer ik sta zit het werkblad op een perfecte hoogte, echter het toetsenbord plankje zit te laag om prettig te kunnen typen.
Wanneer ik zit is de houding wel goed.
Bovenal een goede aankoop die ik zeker aan anderen aanraad.

Marcel - Faciltaire Inkoop Aalsmeer - 08-06-2018 15:43

Nu een paar weken mogen proberen van Worktrainer. Bevalt zeer goed, dus zojuist de factuur met plezier betaald.
Wat ik doe is het volgende: Als ik moet bellen of alleen typwerk heb, ga ik lekker staan. Als ik 'papierwerk' heb, ga ik weer zitten. Lekker afwisselen, top!

Monique - 22-05-2018 08:49

Voor mij is de worktrainer een prima oplossing. De afwisseling zitten en staan bevalt mij prima en het is een mooie en robuste tafelverhoger met voldoende ruimte voor 2 breedbeeldschermen. Vind alleen het in hoogte verstellen, meer specifiek het omhoog doen van de tafel wat zwaar/lastig(er) omdat je vanaf je bureaurand vrij ver naar voren moet hellen om bij de hendels te komen en vanuit die gebogen houding de tafel omhoog brengen is wat minder. Pas als hij hoog genoeg is komt hij als het ware naar je toe en dan sta je er beter voor om die handeling te volbrengen. Naar beneden gaat door het totaalgewicht makkelijker. Maar verder niets dan lof. Een goed product voor een hele schappelijke prijs!

Arjen Bakker - 15-05-2018 10:35

De worktrainer is mooi groot - ik heb een tijd gezocht naar één waarop mijn beide schermen goed konden staan - robuust en makkelijk te bedienen. Hij past ook erg goed in de kantooromgeving (voornamelijk wit). Ik heb sinds ik hem heb nauwelijks meer zittend gewerkt, dus dat is een goed teken. Waar ik nog aan moet wennen is de wat stroeve ondergrond van het toetsenbordplankje. Ook is het jammer dat dat plankje niet apart verstelbaar is. Wat me tegenvalt is dat het geheel een klein beetje wiebelt tijdens het typen. De beeldschemen schommelen dan iets. Misschien leg ik nog een antislipmatje onder het toetsenbord om de 'schokken' van het typen te dempen.

anoniem - 22-03-2018 16:35

Ik gebruik de XL-zit-staverhoger nu een week of twee en ben er erg blij mee. Het is een degelijk uitgevoerd opzetbureau dat met weinig inspanning in twee tellen in hoogte verstelbaar is. Er is ruim voldoende ruimte voor laptop, tweede monitor en wat naslagwerken, en een 'verdieping' lager voor toetsenbord, mousepad en muis. Ik wissel staan en zitten af en dat gaat moeiteloos. Zoals mijn fysiotherapeut zegt: 'Er is niet één goede houding om achter je bureau te werken, de beste houding is steeds een andere houding aannemen.' Voor mij werkt het!

Monique Lieven - 27-02-2018 12:21

Het idee is goed en het leek me helemaal geweldig. Ik gebruik het nu voor de 2e dag en twijfel of ik het zal retourneren. Het toetsenbord gedeelte is niet verstelbaar waardoor ik de afstand van mijn monitoren niet kan aanpassen. Ze staan daardoor nu dichterbij dan ik wil. Daarnaast is de overgang van het toetsenbord gedeelte naar mijn eigen bureau niet prettig. Het zou fijner zijn wanneer dat schuin af zou lopen zodat je polsen/ armen niet op een harde verhoging rusten. Omdat de desk ook in de zit stand wat verhoogd is, moet ik omhoog kijken naar mijn monitor en dat is voor mijn nek niet prettig. Ik ben klein van stuk en werk met een vast (ingebouwd) bureau. Als ik mijn stoel hoger zet om niet omhoog te hoeven kijken naar mijn monitoren, dan kan ik met mijn voeten niet meer goed bij mijn voetensteun. Het is wel vrij eenvoudig te verstellen van zit naar staan stand en staand werken is erg fijn. Ik kijk het nog eventjes aan voor ik een besluit neem.

J.Peters - 02-02-2018 12:27

Ik ben er heel erg blij mee en ervaar het zit sta werken als zeer prettig. Ik heb regelmatig last van mijn onderrug en ervaar nu dat deze afwisseling dit wel wat verlicht. Er is gekozen voor de XL uitvoering en heb er voldoende ruimte op om twee monitoren en een telefoon op kwijt te kunnen. Er blijft in het midden zelfs nog ruimte over voor documenten. Zou deze zeker adviseren aan derde en heb volgens mij al een paar jaloerse collega's ;)
Wat misschien nog een verbeter puntje zou kunnen zijn en wat ik persoonlijk ervaar is het feit dat de handvaten om de tafel te verhogen vrij ver naar achteren zitten en ik met optillen dit zo nu en dan als lastig ervaar.

Henk-Jan Winkeldermaat - 01-02-2018 11:54

Ik wilde eigenlijk eerste een compleet nieuwe hoog-laag tafel, maar dan had ik eerst m'n hele IKEA-hoek moeten zien kwijtraken (of naar de zolder). Ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Mijn UPDESK XL Zit-Sta bureauverhoger is zo geweldig, dat ik besloten heb nooit meer zittend te gaan werken. En het voordeel van deze verhoger (ipv een bureau dat omhoog kan) is dat je er van alles onder kunt zetten en dus meerdere niveau's en bladen hebt gecreëerd. Eigenlijk 'mag dat niet', maar mocht ik 'm ooit nog naar beneden willen inklappen dan haal ik alle spullen er onderuit. Klaar. Lekker ecologisch verantwoord sta-matje eronder en gaan met die banaaaan. Heerlijk. Naast de Quooker en de Nikon D850 de beste uitvinding sinds tijden (voor mij).

Bart - 31-01-2018 15:30

Hij beweegt voor iemand met een hernia te zwaar op en neer. Verder werkt het naar behoren.

Dirk van denBerge - 08-01-2018 13:57

Prima koop. voldoet aan de verwachtingen. Mijn werkhouding is aanzienlijk verbetert.
Een klein nadeel is de bewegings ruimte rond het toetsenbord. We werken hier ook nog veel met papieren documenten, dat is wat lastiger.
Maar de algemene beoordelings is goed. Ik zou het een ander ook zeker aanraden.

Ad - 03-01-2018 12:19

Een statafel erbij was teveel van het goede dus dan maar het bureau verhogen en dat levert op 50% staand werken en 50% zittend. Weg met dat passieve zitten en staand beweeg je sowieso meer. De hoogte is per persoon instelbaar. Het werkblad naast een laptop is groot genoeg. Echt aan te bevelen.

Heidi - 14-12-2017 11:51

Ideaal om af te wisselen tussen zittend- en staand werken, zonder het bestaande meubilair te moeten vervangen.
De tafel is heel snel en makkelijk te verstellen en ik vind het heel prettig in het gebruik. Een echte aanrader!

Simon Mollema - 11-12-2017 11:56

Ben er heel tevreden mee, makkelijke bediening, mooie afwerking en het belangrijkste....... minder rugklachten

Jurian de Cocq - 14-11-2017 21:27

Goede kwaliteit, stevig, XL heeft ruimte voor 2 monitoren, makkelijk te verstellen. Wat mij betreft de prijs meer dan waard!

marijke - 18-10-2017 09:19

Werkt heel fijn. Ik ben uiterst tevreden.
Voel me nu overdag een stuk energieker (én actiever) doordat ik én minder zit én minder lang in één houding blijf; hierdoor ook minder pijntjes en minder stram.
Absoluut een aanrader!

COM&SENSE - 06-10-2017 11:06

De Updesk bevalt erg goed. Het is erg prettig om ook staand te kunnen werken.
Minpuntje is wel dat het oppervlak wat ruw is, waardoor het bewegen van de muis zwaarder en luidruchtig is.

Firma Texelvakanties - 17-08-2017 17:44

Inmiddels hebben we 4 desk verhogers aangeschaft voor de front en back office.
Iedereen is er tevreden over. De eerste die we bestelden was 90 breed. De muis en toetsenbord passen bij deze niet echt goed naast elkaar. Degene die we daarna besteld hebben, zijn 105 breed en helemaal goed.

Wilma - 31-07-2017 18:22

Goede vervanger voor een compleet zit sta bureau.
Een minpuntje vind ik dat je de hoogte van toetsenbord met muis niet apart in hoogte kunt verstellen.

Lut - 20-06-2017 14:33

Deze desk-verhoger is bijzonder stevig en makkelijk om te switchen tussen zitten en staan.
Zelf heb ik heel vaak teleconferences die ik nu gewoonlijk staand bij woon en het zorgt ervoor dat je niet 'wegzinkt' maar meer focus houdt.
Op andere dagen probeer ik af te wisselen tussen een uurtje zitten en een uurtje staan.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.

Gas Spring Sit-Stand Desk Converter - UPdesk XL

Reviews

Team Worktrainer is ready for you

With a team of enthusiastic professionals, we get more and more people moving during work. We are here for you!
Try it out first? Come and visit the Worktrainer Experience Center. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace.
Ordered now, delivered quickly. Many items are available directly from stock and we deliver throughout Europe!
Easily assemble our active furniture yourself or use our handy assembly service. We assemble throughout the Netherlands and Belgium.
 This site uses cookies. More info