Home TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table
Home Standing desks All sit-stand desks TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table

TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table

21 reviews | Add review

Small sit-stand TinyDesk

TinyDesk is an electrically height-adjustable desk that fits into any workspace due to its compact and modern design. This sit-stand desk is available in black and white. The foot is 45 x 45 cm with rounded corners. You can use this standing table as a workplace, but also as a side table, flex desk or in an auditorium or canteen. The weighted base plate ensures that the desk remains stable even in a high position.

View comparison
The smallest sit-stand desk in our range. Ideal for smaller spaces. Compact, modern and an active workplace for your home or office.
295,00 Price (incl. VAT)
Shipping costs: € 0,00
Delivery time: see delivery options

Contact

info@worktrainer.com 0031 88 045 0880 Whatsapp Request quote Manual

On working days we try to respond within an hour.

Small sit-stand TinyDesk

TinyDesk is an electrically height-adjustable desk that fits into any workspace due to its compact and modern design. This sit-stand desk is available in black and white. The foot is 45 x 45 cm with rounded corners. You can use this standing table as a workplace, but also as a side table, flex desk or in an auditorium or canteen. The weighted base plate ensures that the desk remains stable even in a high position.

Pros and cons

Due to its compact size, this sit-stand desk also fits in smaller spaces.

Stable in both sitting and standing position. The base is made of steel and has a slim leg of 7x7 cm.

This is a sit-stand desk that you can work on both sitting and standing, which is good for your body.

If you want a desk with more carrying capacity, go for a desk with two legs.

TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table properties

Desk Frame

Control : Electric

Speed : 3,8 cm per second

Noise level : <50 dB

Memory Display : No

Segments : 3

Color : White, Black

Motors : 1

Material : Metal

User length : 1.50 - 2.00 m

Minimum Height : 58 cm

Maximum height : 123 cm

Weight : 27,8 kg

Max. Load capacity : 80 kg

Dimensions of legs : 7 x 7 cm

Certified : CE

Wheels : Optional (adds 5cm to the min. and max. height of the desk)

Lifting system : Spindle

Warranty : 2 years

Other : Footplate: 45 x 45 cm

Worktop

Min. Size : 60 x 40 cm

Max. Size : 100 x 60 cm

Shape Worktop : Rectangular

Reviews

5 / 5

Based on 21 reviews

0 1 0 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 10 11 3 12 13 14 15
16
4
0
1
0
Huub
Ideaal voor mijn kleine kantoortje. Gemakkelijk in elkaar te zetten, verrijdbaar, en he...
Read all reviews

Make your desk even more beautiful

Choose the desktop that suits you best

The desktop has a melamine top layer and is maintenance-friendly and very durable. With a little care, the desktop will look like new for years to come. A desktop comes directly from the factory, so you are assured of a competitive price and the usual 2-year manufacturer's warranty.

  • Colours: ❶ White ❷ Light grey ❸ Black ❹ Havanna ❺ Light oak ❻ Natural oak ❼ Middle oak ❽ Brown oak
  • Thickness: 25 mm (Black 22 mm)
  • Edge: Neatly finished with ABS bumper

Hide cables nicely with a cable tray

Tidy is neat! With a cable duct under the desk you will never again trip over loose cables, you can easily keep the floor under the desk clean and your workplace looks a lot neater. You have simply hidden all plugs and power strips in one place. Cable management to get through a ring!

  • Colours: White and Black
  • Height: 10,8 cm
  • Depth: 12 cm
  • Width: 60 cm

Make it easy on yourself with our shipping and assembly service

Choose one of the following delivery options:

Shipping. You will receive your order in box/pallet and (partially) unassembled. You easily assemble a desk from Worktrainer by yourself. Instructions and assembly tools are always included. Having trouble? Give us a call and we'll be happy to help you get started.

Assembled delivery. If you don't have the time or don't feel like assembling it yourself, our assembly team will make sure that your order will be assembled in no time in the right place and you will receive instructions on how to use the products. Is the job done? Then we take away all the packaging material for recycling. Only available in the Netherlands and Belgium.

Pick up. Let us know by telephone at least 1 hour in advance that you will come by (Call 0031 (0)88 - 045 0880), and we will have the items ready for you in our warehouse in Harmelen (NL). Possible on working days between 8:30 and 16:30.

Do it yourself? We are happy to help you on your way

Assembling yourself is not very complicated. Get started with the instructional video, assembly manuals and additional information.

Inspiration

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
More inspiration Less inspiration

Reviews

Add review
Huub

Ideaal voor mijn kleine kantoortje. Gemakkelijk in elkaar te zetten, verrijdbaar, en heel soepel in hoogte verstelbaar. Ik heb de jiggle erbij gekocht als kruk - super voor online meetings.

Margaret Massop

Op aanrader van Worktrainer deze tiny desk besteld voor het demohuis van Tinyhousesvoorthuiswerkers.nl. En wel de zwarte variant. Goede keuze! De tafel is heel stabiel en staat chique.
Opbouw was een kleine uitdaging omdat de schroefgaten niet voorgeboord zijn en er ook geen mal was om te bepalen waar deze moeten. Maar ondanks dat wij 'linkerhanden' hebben, is dat toch gelukt.
Enige nadeel is dat je op het zwarte wel snel vingers ziet. Maar dat is een detail. Alsnog 5 sterren!

Michael

De in hoogte verstelbare tafel is van goede kwaliteit en de functie is ook indrukwekkend. Twee punten voor verbetering:
1. de tafel wiebelt na montage, de basisplaat lijkt niet 100% recht te zijn.

2. de boorgaten op het tafelblad zijn niet voorgeboord en ook niet gemarkeerd. Dit maakt het veel moeilijker voor klanten en de montage duurt langer. Niet alleen de standaard moet worden vastgeschroefd, maar ook de transformator. Voor mij als klant was de feedback van de serviceafdeling onvoldoende. Het belangrijkste punt was dat het voor de fabrikant makkelijker was vanwege de verschillende platen. De klant zou hier centraal moeten staan. Eenvoudige oplossingen zoals een sjabloon etc. zijn met een beetje nadenken mogelijk.

Pluspunt: De levering was vrij snel.

Gerben

Fijne tafel. Robuust. Multifunctioneel als bureau en in de lage stand als bijzettafel. Ik kan zelfs op de bank zitten werken omdat de voet op viltjes eronder kan glijden.

Heino68782

Stevige tafel, goede functie, snelle oplossing bij een lakdefect, contact altijd vriendelijk en deskundig.
Hartelijk dank.

Erg praktisch, maar ingewikkeld om in elkaar te zetten

De tafel kwam heel snel aan. Helaas was het tafelblad bij de eerste levering beschadigd. Ik ontving echter snel ongecompliceerd een vervangend blad.
De montage van het tafelblad met de tafelpoot bleek een uitdaging.
De tafelpoot is bevestigd met 3 schroeven, maar het tafelblad heeft geen voorgeboorde gaten en er is geen sjabloon om te laten zien waar de schroeven moeten komen. Omdat de tafelpoot ook niet helemaal gecentreerd is, was het een hele rekensom om uit te vinden hoe hij het beste geplaatst kon worden.

Jammer, want de tafel ziet er zo mooi uit en is zo praktisch dankzij de hoge verstelbaarheid.

Stuttgart

Zeer goede, kleine en elegante tafel. Naar mijn mening zelfs hoger dan 123 cm!
Ik zou het aanraden als tafel voor een thuiskantoor!

Volker

De tafel was snel in elkaar te zetten en maakt een solide indruk. Voor weinig geld krijg je een tafel die snel en geruisloos in hoogte kan worden versteld. Zelfs in de bovenste stand wiebelt de tafel niet.

Mike

Het is een fijn extra bureautje deze TinyDesk voor mijn werkkamer. Makkelijk in elkaar te zetten, en elektrisch in hoogte verstelbaar werkt top. Aanrader !

Sebastian

De tafel arriveerde in 2 pakketten in perfecte staat. Zelfs een niet-klusser kon de tafel in elkaar zetten. Het ziet er strak en modern uit, maar is toch erg stevig en werkt perfect. Precies wat ik zocht.

Martin

Product van zeer goede kwaliteit. Motor draait snel en stil. Ideaal.

TvD

Poot is goed, maar met name in hoge positie niet zeer stabiel. Gebruiksaanwijzing haalt zeker niet Ikea kwaliteit. Mee-bestelde blad (60x40) is echt te klein voor de poot die een omtrek heeft van 45cm waardoor tafel niet tegen de muur kan staan.

Wouter

Goede tafel, goede levering, werkt prima. Enige minpuntje: de tafel wiebelt voor mij iets te veel, maar misschien is dat niet te vermijden met één tafelpoot.

Klant

Zeer mooie en stabiele tafel. Helaas is het echter moeilijk om de wielen te bevestigen omdat het schroefdraad was mee geschilderd en de borgmoeren ontbraken. Voor de rest is de tafel een aanrader.

Anke

Levering in 2 pakketten, onderdelen zeer goed verpakt, perfecte staat, degelijke kwaliteit, chique design. De installatie is gemakkelijk te begrijpen, maar je moet een accuschroevendraaier bij de hand hebben om de plaat vast te zetten (bij natuurlijk eiken maak je in ieder geval geen schijn van kans met alleen een schroevendraaier). Ik zou het zo nog eens kopen.

Rosi

Super eenvoudig op te zetten, ook betrouwbaar stabiel door zijn gewicht. Elektra werkt prima en is erg stil, zodat je zelfs tijdens videoconferenties niet gestoord wordt als je wilt opstaan. Als je de kabelklemmen slim bevestigt, kun je de kabels ook goed verbergen. Solide gebouwd, goed gemaakt - ik kan het alleen maar aanbevelen!

Doerthe

Wij zijn enthousiast over de kleine zit-sta tafel. Het is eenvoudig in te stellen. De omschakeling van zit- naar statafel werkt perfect. Door zijn kleine formaat kan hij ook als staande werkplek gebruikt worden. Het enige wat ons erg stoort is de wirwar van kabels die onder het werkblad ontstaat en er lelijk uitziet als je naar de tafel kijkt. De meegeleverde kabelbinders maken het niet echt mogelijk om de kabels goed weg te werken. Het zou goed zijn als alle kabels naar achteren zouden gaan en als er een kabelgoot was om ze op te bergen.

sander a.

Opvallend degelijk tafeltje. Er ontbreekt wel een montage-mal om het onderstel goed te monteren op het/een tafelblad. Montage laten doen, waarom schroeven overgehouden ???

Peter

In combinatie met een stahulp stoel is het een ideale combinatie. De hoogte verstelling werkt zeer precies. Het best van al vind ik de robuustheid, de grondplaat is loodzwaar, maar dat maakt deze tafel ultra-stevig op zijn ene been staat. Wij zochten ook iets discreet met slank design om in de living te zetten, en daar beantwoord deze ook volledig aan. Kortom: uitermate tevreden!

Karien

Paal (benen ertegen wanneer je goed aanschuift) en dikke grondplaat (wieltjes stoel gaan ertegen) in t midden is niet altijd handig om je stoel er goed voor te kunnen zetten en de prijs is pittig, dat zijn de enige 2 nadelen. Tevens moest ik er iemand anders bijhalen om het in elkaar te zetten. Maar verder is het een Toptafel! Fijne stabiele tafel. Precies groot genoeg om je spullen erop kwijt te kunnen en om niet pontificaal op te vallen in je woonkamer. Geruisloos en traploos, zodat hij altijd zonder problemen op de juiste hoogte gezet kan worden. Gebruiksvriendelijk en mooi.

Schreinerei Feldmeier

Een zeer goed tafelframe, werd gebruikt voor een ronde vergadertafel met een bladdiameter van 90 cm.

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
Het kleinste zit-sta bureau | Tinydesk
TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table
Leave a review
Send
Het kleinste zit-sta bureau | Tinydesk
TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table
€ 295,00
Order

TinyDesk | Small 1 Leg Sit-Stand Table

Reviews

Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.