Electric Sit-Stand Desk Converter - Updesk Cross
19 Reviews | Add review

Updesk Cross is electrically adjustable in height. You effortlessly change from sitting to standing with plenty of work space for, for example, a laptop monitor, tablet keyboard. Colour: black or whit

Shipping costs

€ 0,00 

Delivery time

1 - 2 business days

€ 269,00
Price (incl. VAT) per piece

 

Fields marked with a * are mandatory
Quantity: 
Add to cart

| More

Do you have a question about this product?

On working days we try to respond within 1 hour.

UPdesk Cross electric sit-stand elevator

The UPdesk Cross offers a deep and wide workplace. There is room for a lot of work material and enough space to place the monitor in a comfortable reading range. This desk raiser moves straight up and down and is ideal for the office due to the ultra quiet movement. Available in the colour black.

The workstation of the UPdesk Cross offers a simple way to switch between sitting and standing during the working day. This adjustable monitor standard offers a deep surface, a wide keyboard and simple tablet integration is possible.

Updesk Cross elevator desk riser desktop riser | choose a healthy way of working visit Worktrainer.com
Updesk Cross elevator desk riser desktop riser | choose a healthy way of working visit Worktrainer.com

Features

 • Dimensions work surface: 88 cm wide x 41.5 cm deep
 • Worktop height adjustable from 12 cm to 50.5 cm
 • Colour: black or white
 • Electric versatile height adjustment, patented adjustment system
 • Ultra quiet operation even with a heavy load
 • Operation with up arrow and down arrow button
 • High-quality construction
 • Tested for extensive balance tests, stability and movement
 • Large work surfaces
 • Easy assembly
 • Weight: 21 kg
 • Maximum carrying weight: 25 kg

Test sit-stand elevator UPdesk Cross

Want to try the UPdesk Cross first? That is possible in it Worktrainer Experience Centrum. Come visit us and test it yourself!

Order by:

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

Steven - 24-07-2020 10:27

Fijn product. Zittend (in de lage stand) heb ik het toetsenbordplankje er niet aan omdat ik dan last krijg van mijn polsen. De verhoger komt hoog genoeg om voor 1m 90 staand ook fijn te werken. Wederom niet echt heel fijn typen, maar prima om artikelen of zo te lezen. Vrij zwaar ook, dus het is stabiel. Kan er een beetje op leunen zonder bang te hoeven zijn dat je monitor eraf dondert. Tevreden dus ook aan een vriend aanbevolen.

Marc Janssen - 22-07-2020 16:45

Helemaal top! Zo denk ik er ook aan af te wisselen omdat ik het zie staan. Belangrijk nu bij het vele thuiswerken! Goede kwaliteit en snelle levering.
Superblij mee.... Doen!

Manivannan - 04-07-2020 23:59

I've been using it for the last 15 days and I'm fairly happy with the product and the quality of the material. However, it wont have a proper support for wrist placement when using the mouse because there's a small mouse width area. And you're going to get a wrist and have discomfort when you're operating it in a standing position. Otherwise, it's a good product.

R.M. Thé - 14-06-2020 09:02

Geweldige oplossing zonder dat er een ander bureau nodig is. Mooi ook nog! Ruimte voor laptop, Ipad en alles wat ik nodig heb.
Stevig en stabiel, ben er heel blij mee. Prijs/- kwaliteits verhouding helemaal prima. Ik kan het iedereen aanraden. Dat heb ik ook gedaan en ook die is tevreden.
Prima product dus.

Jet - 09-06-2020 19:51

Stevig, breed, voldoende ruimte voor laptop en beeldscherm, soepel in hoogte verstelbaar, heel snelle levering. Blij mee / aanrader!

Ronald - 09-06-2020 12:30

Dit is werkelijk een uitkomst om zit--staan te werken in deze COVID tijd. Product is stabiel, werkt smooth,
easy-to-use en vooral zwaar genoeg zodat het niet kiept !!
Hoogte is prima in te stellen en daarnaast is het ook mogelijk om middels extra armen nog andere schermen links en rechts te monteren !
Kortom een top product, voor een hele goede prijs ! Een aanrader... dus niet meer twijfelen maar boeken !!

Patty Lim - 29-04-2020 12:57

We hebben voor ongeveer 18 van onze medewerkers een Zit-sta verhoger - UPdesk Cross besteld. Ik ben een van de gelukkigen. Ik had ontzettend veel last van mijn rug de afgelopen weken. Na 1 week werken met de zit-sta verhoger zijn mijn klachten met zeker 80% afgenomen! Echt super.
Op kantoor hebben we ook meerdere hoog/laag bureaus van jullie staan. Goede producten tegen een eerlijke prijs. En een goede en snelle klantenservice.
Petje af voor jullie allemaal.

Imago musica - 23-04-2020 18:18

Heb kennis gemaakt met het apparaat tijdens het voorlezen van studieboeken voor blinden en slechtzienden in een studio bij Dedicon in Rijswijk. Dat beviel zo goed dat ik de elektrische zit-sta verhoger ook voor mijn werk thuis besteld heb. Ik maak daar lezingen over beeldende kunst in combinatie met muziek, www.imagomusica.nl, en werk dan veel achter de computer. Ik ben er erg blij mee. Ben veel productiever en voel me veel beter na dat werk. Een absolute aanrader voor iedereen die vrij veel achter de computer werkt. Ook de service van Worktrainer vind ik goed. Vragen worden goed beantwoord en er wordt snel geleverd.

DERREL - 23-04-2020 10:09

16 april besteld en 18 april in huis en wat een geweldige oplossing. Betaalbaar, op elke willekeurige hoogte te verstellen. En voor het bedrag echt een koopje.

Aanrader voor iedereen die van af en toe, tot elke dag vanuit huis moet werken.

Machiel - 25-06-2019 13:09

Prima product, werkt perfect en eenvoudig in gebruik

Sjoerd - 23-06-2019 11:35

Werkt prima, bij de levering was er een klein probleempje maar dit werd netjes en adequaat opgelost. Ik ben voornamelijk blij met hoe de zit-sta verhoger eruit ziet op het moment dat deze op de laagste stand staat en niet wordt gebruikt. Dan is het een mooie verhoging voor ieder beeldscherm. Zelf gebruik ik hem in combinatie met een 34' scherm wat probleemloos omhoog en omlaag gaat ondanks het gewicht.

Annet Strasters - 17-06-2019 09:08

De Worktrainer bevalt mij prima. Heel makkelijk te bedienen en zo het zitten en staan te kunnen afwisselen.

Linda Schoormans - 27-05-2019 13:24

Heel tevreden met deze verhoger. Ideaal electrisch, alles past erop (beeldscherm en nog een laptop ernaast.
Erg stevig. Super makkelijk als je zoals ik met een vast receptie-desk zit. Ben er elke dag blij mee.

John - 21-05-2019 19:46

De electrische zit-sta verhoger is een hele goed oplossing als je je bureau meubel wilt behouden en toch zowel staand als zittend wilt kunnen werken. Het voelt aan als een stevig, degelijk apparaat en heeft voldoende ruimte voor zowel een laptop als een tweede scherm er boven. (Dat is wel effe wennen, maar werkt eigenlijk net zo goed als twee schermen naast elkaar)

Sylvia - 23-04-2019 07:51

Prima product, werkt perfect en gemakkelijk te plaatsen!

Ee - 22-03-2019 19:22

Ik heb de zit-sta verhoger nu een paar weken en sta er regelmatig achter. Ik vind het fijn werken: hij kan hoog genoeg, biedt genoeg ruimte voor toetsenbord en muis en is makkelijk in elkaar te zetten. Ik zou hem zo weer kopen!

Coen W. - 05-02-2019 11:43

Precies wat ik zocht, staat stevig/stabiel ook in combinatie met dubbele monitor bureausteun. Gemakkelijk omhoog en omlaag. Ik krijg een hoop jaloerse blikken van collega's.

Comrads - 07-01-2019 09:21

Perfecte oplossing. Gemakkelijk staand en zittend werken met 1 druk op de knop. Wij zijn zeer tevreden.

R&S Control - 05-12-2018 16:42

De elektrische updesk is perfect. Zonder enige moeite gaat het omhoog en omlaag naar de gewenste hoogte.
Behalve dat dit een goed product is ben ik ook zeer tevreden over de after sales service vanWworktrainer. Klachten na aankoop worden snel en naar tevredenheid opgelost.

More reviews

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.