Home UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
Home Standing desks Desk risers UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

32 reviews | Add review

Updesk Cross Sit stand Riser | Gas spring operation

The Updesk Cross Gas Spring Workstation offers a simple way to switch between sitting and standing during the working day. The Updesk Cross with Gas Spring offers a deep and wide workspace that is easy to install on your standard seat desk.

View comparison
With the Updesk Cross Gas Spring you can switch effortlessly between standing and sitting, just behind a standard desk. Large work surface and keyboard holder. Available in black and white.
185,00 Prijs (incl. BTW)
Shipping costs: € 5,99
Delivery time: 1 - 2 business days

Updesk Cross Sit stand Riser | Gas spring operation

The Updesk Cross Gas Spring Workstation offers a simple way to switch between sitting and standing during the working day. The Updesk Cross with Gas Spring offers a deep and wide workspace that is easy to install on your standard seat desk.

Pros and cons

A simple and inexpensive way to turn your seat desk into a standing desk

Operable by flexible gas spring

Due to its size, it is ideal for use in the workplace

Standing alone is also not good, alternate between standing and sitting

UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter properties

 • Worktop dimensions: 95 cm wide x 41.5 cm deep
 • Worktop height adjustable from 11 cm to 50.5 cm
 • Colour: black or white
 • Control: gas lift height adjustment, patented adjustment system
 • Very quiet operation even with heavy loads
 • Quality construction
 • Tested for extensive balance tests, stability and movement
 • Large work surfaces
 • Easy installation
 • Weight: 21 kg
 • Maximum carrying weight: 15 kg
 • Warranty: 2 years

Reviews

5 / 5

Based on 32 reviews

0 1 2 3 4 0 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 1 24 25 26 2 27 3
28
4
0
0
0
Huisartsenpraktijk Rosmalen
Wij hebben inmiddels 3 van deze updesk verhogers. Wij zijn erg tevreden. Heel fijn om z...
Read all reviews

Updesk Cross Gas lift control

Stand behind your workplace.

The workstation of the UPdesk Cross offers space for a lot of work material and enough space to place the monitor in a comfortable reading area. This display riser just moves up and down. Thanks to the adjustment of the double compression gas spring, the Updesk Cross can be adjusted effortlessly and noiselessly.

This adjustable monitor stand offers a deep surface, a wide keyboard and easy tablet integration.

We're here to help

Start with the video and additional information.

Raise your desk

Turn your desk into the ultimate workspace! Put this desk riser on your desk and you can take turns between sitting & standing. No assembly required and for those who want to keep their existing desk this is the perfect choice.

0 1 2 3 4 5 6 7 8

Reviews

Add review
Huisartsenpraktijk Rosmalen

Wij hebben inmiddels 3 van deze updesk verhogers. Wij zijn erg tevreden. Heel fijn om zowel zittend als staand te kunnen werken. De updesk is makkelijk te bedienen.

P.S. Marine Coatings BV

Top werkt erg prettig is voor de afwisseling staan en zitten super. Makkelijk omhoog en omlaag te krijgen.

Geertje

Zeer tevreden!
Het bureaublad had alleen nog een beetje dieper mogen zijn.

Klant

Cool. zeer stabiel en ook snel geleverd. ik verander de stand vrij vaak (ongeveer elke 45 minuten) en hoop dat de gasveer net zo duurzaam is als de rest. 5 sterren is het.

Klant

Ik kocht de verhoging 1,5 jaar geleden voor het thuiskantoor. Geweldig product. Zeer goed uitgevoerd. Ik raad het ten sterkste aan!

Claudia

Erg tevreden. Het toetsenbord plateau is ruim groot genoeg. Omdat ik twee schermen heb is het wat zwaarder om het bureau omhoog te liften maar met 1 scherm en een laptop gaat het heel soepel. Enige minpunten zijn dat het toetsenbord plateau vast zit, waardoor je niet zelf de positie kan bepalen, en het bureaublad is niet erg diep, mijn schermen staan helemaal achterop (steekt net een stukje voorbij het blad). Het bureau is wel dusdanig stabiel dat de schermen veilig staan met omhoog/omlaag bewegen.

Puck

Super fijne manier van werken. Ik sta nu vaak te werken en bevalt met goed Meestal met meetingen sta ik.
Ik zit veel minder.

Anoniem

Werkt prima

Willem

Buitengewoon tevreden. Stevig, wiebelt niet.
Ik ben creatiever als ik af en toe een tijdje ga staan om te typen. En ik ben gewend om staande mijn presentaties te houden; dat kan op deze manier ook via Zoom en dergelijke.

peter

topding, had ik eerder moeten doen

TB

Geweldige oplossing voor als je geen sta-op bureau kunt/wilt kopen! Eenvoudig en licht in gebruik, je hebt niet veel kracht nodig.

Ghj

Top ding! Gaat soepel omhoog en omlaag en heeft genoeg ruimte voor de apparatuur.

Mag

Ik ben er heel tevreden over. Makkelijk in elkaar zetten . Makkelijk hoog of laag zetten. Stevig.

Roy

Werkt prettig en hoogte verstellen gaat eenvoudig en vloeiend. Fijn dat er een scherm op past naast een laptop. Zittend is de benodigde verhoging van toetsenbord/muis niet ideaal. Het voordeel om met regelmaat staand te kunnen werken weegt voor mij zwaarder. Zeer tevreden.

Jeroen

Heel fijn, had ik veel eerder moeten doen. Gemakkelijk te monteren en te gebruiken.

Florian

Ondertussen de tweede updesk cross geplaatst en wederom naar volle tevredenheid.

Hugo

TOP! Had ik veel eerder moeten hebben!! Kan nu evenvoudig zitten & staan afwisselen. Stevig, groot, kan hoog genoeg. Ruimte voor muis is voldoende (overweeg anders smaller extern toestenbord zoals van Dell). Super service, qua chat, levering (binnen 2 dagen)! Aanrader voor iedereen, helemaal in deze thuiswerktijd.

Elbert Stoffer

Doet op een kwalitatief goede manier precies wat het moet doen. Is een Zeer goed alternatief voor een zit-sta bureau. Zeker, als je al een bureau hebt.

Sonja Mazereel

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe werkplek. Nu sta ik veel recht en beweeg veel terwijl vroeger met verkeerde houding te veel zitten. Ik raad dit hulpmiddel aan alle bureauwerkers!

Hans

Prima oplossing. Goed te bedienen.

Joor

Superfijn ding, haalt mijn werkplek ineens naar deze eeuw! Ik wissel nu met gemak af tussen zitten, halfzitten (op de swopper) en staan. Op elke hoogte erg stabiel. De gasveer doet z'n werk prima al moet ik met opstijgen wel wat mee-helpen. Dat is wel begrijpelijk omdat ik er veel zware spullen heb (grote monitor en forse laptop). Het voordeel van de gasveer is wel dat het net zo snel gaat als je zelf wilt, en niet zit te wachten tot een motortje z'n werk heeft gedaan. Ik ben er erg blij mee en kan 'm iedereen aanraden.

Sandra

Eindelijk kan ik na 4 maanden zittend thuiswerken weer aan mijn bureau gaan staan. Wat heb ik dat gemist. Montage is geen probleem. Om de verhoger omhoog te krijgen moet je wel wat kracht gebruiken (en geduld hebben) . Verder helemaal tevreden

Henk

👍. Super makkelijk te monteren. Binnen 5 minuten klaar.
Ivm met mijn heup en rug klachten aangeschaft.
100 procent tevreden.

Ruud

Eenvoudig te monteren en stabiel en stevig. Staat voor mij bijna op het allerhoogst, en is nog steeds stabiel. Kan nu staand en zittend werk afwisselen; weg is de pijn in de rug.

Arold Willems

Heel goed. Makkelijk te verstellen. Degelijk.

Florian

Ondertussen een aantal weken verder. Een prettig apparaat om mee te werken. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten hoewel de tussenplank enige handigheid vereist. Een kleine kanttekeningen: de vorm van de plank voor het toetsenbord is niet handig bij diepere toetsenborden. Ik heb een smaller toetsenbord gekocht.

FLORIAN

Via de chat-functie met een medewerker samen tot het juiste product gekomen. Supervriendelijk en goede kennis van zaken. Levering was soepel ondanks een hick-up van DHL. Ook ná bestelling en ná levering nog even vriendelijk en behulpzaam in de chat. Product voldoet aan de verwachtingen. Duidelijke montage-instructies. Voelt allemaal degelijk en solide aan.

Pascal

Werkt goed en gaat makkelijk omhoog en naar beneden.
Er staan bij mij twee grote beeldschermen op en daar is voldoende ruimte voor.

Yvonne

Ideaal, makkelijk te bedienen.
Merk dat ik hierdoor een beter werkhouding hebt door de wisseling van staan/zitten.
Passen prima 2 grote beeldschermen op.

Roos

Aangeschaft vanwege medische indicatie. De betreffende collega kon na een operatie niet lang zitten maar wel staan. Prima mobiele oplossing voor een acceptabele prijs. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima. De collega is nagenoeg geheel hersteld maar de Updesk blijft:-)

Ritta

Ik had de Updesk Cross Gasveer al veel eerder moeten gaan gebruiken. Ik had zelf al met dozen een soort van Updesk gecreëerd, om uit te proberen, maar nu ik de Updesk Cross Gasveer heb, ervaar ik alle gemakken daarvan, zoals veel ruimte, echt veel ruimte!, om iets neer te leggen, spulletjes die je voor je werk nodig hebt, voor je toetsenbord etc. Je kunt hem precies op je eigen wensen instellen qua hoogte, en ik ben nogal klein, dus heel belangrijk voor mij. . Daarom ik ben er super blij mee, en kan het iedereen aanraden, die ervan houdt om meer te kunnen bewegen tijdens het werk!

Waldo Gerritsen

8 uur per dag achter een bureau zitten is lichamelijk erg slecht. Met deze verhoging kan ik dit gedurende de dag afwisselen met staan. Mijn rugklachten zijn hierdoor nagenoeg verdwenen. Ben dus zeer blij met deze aanschaf. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
Updesk Cross zwart zit-sta verhoger Worktrainer.nl
UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
Leave a review
Send
Updesk Cross zwart zit-sta verhoger Worktrainer.nl
UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
€ 185,00
Order

UPdesk Cross Large | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

Reviews

Team Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.