Home UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
Home Standing desks Desk risers UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

85 reviews | Add review

Updesk sit-stand Riser | Basic

Switch from sitting at work to standing: the solution: the UPdesk! Place the UPdesk on your desk and healthy working can begin. No mounting is required and the UPdesk can be adjusted to the desired height within 3 seconds. With this desk riser you can slide the keyboard tray in and out, unique in its kind! The UPdesk sit-stand converter is available in white.

View comparison
Alternating sitting working with standing? Place the UPdesk on your desk and start the healthy working. Available in the colour white.
167,00
139,00 Price (incl. VAT)
Shipping costs: € 6,00
Delivery time: 1 - 2 business days

Contact

info@worktrainer.com 0031 88 045 0880 Whatsapp Request quote

On working days we try to respond within an hour.

Updesk sit-stand Riser | Basic

Switch from sitting at work to standing: the solution: the UPdesk! Place the UPdesk on your desk and healthy working can begin. No mounting is required and the UPdesk can be adjusted to the desired height within 3 seconds. With this desk riser you can slide the keyboard tray in and out, unique in its kind! The UPdesk sit-stand converter is available in white.

Pros and cons

A simple and inexpensive way to turn your sitting desk into a standing desk

Manually operable so no electricity required

Ideal for use at the workplace due to its size

With unique extendable keyboard tray, as the only desk riser in our range.

Standing alone is also not good, alternate with sitting

UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter properties

  • Dimensions worktop: 81 x 52 cm
  • Height adjustment: 16.5 x 41.5 cm
  • Adjustable with gas spring
  • With retractable keyboard tray
  • Maximum ballast 15 kg
  • Suitable for any desk
  • Colour: white
  • High quality construction
  • Warranty: 2 years

Reviews

5 / 5

Based on 85 reviews

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 0 13 0 1 14 15 16 17 0 1 0 18 19 20 21 22 23 24 25 2 3 2 26 27 28 4 29 5 30 31 32 6 33 7 8 34 35 36 37 9 38 39 40 41 42 10 43 11 44 12 45 46 47 13 14 15 3 48 49 50 51 52 16 53 17 54 55 56 57 18 4 5
58
19
6
1
1
Maria
De UPdesk Basic werkt perfect en voldoet aan al mijn wensen en verwachtingen. Ik zou he...
Read all reviews

Updesk sit-stand Riser Basic

Raise your desk

Transform your desk into the ultimate sit-stand workplace! Place this desk riser on your work surface and you are ready to alternate sitting and standing. No assembly is required and for people who want to keep their existing desk, it is the perfect choice.

We'll help you on your way

Assembling yourself is not very complicated. Get started with the instructional video.

Raise your desk

Transform your desk into the ultimate sit-stand workplace! Place this desk riser on your work surface and you are ready to alternate sitting and standing. Virtually no assembly required and for people who want to keep their existing desk, it is the perfect choice.

0 1 2 3 4 5

Videos of the Updesk basic

A simple way to turn your sitting desk into a standing desk: A sit-stand riser ! Various Updesks are available at Worktrainer.

Reviews

Add review
Maria

De UPdesk Basic werkt perfect en voldoet aan al mijn wensen en verwachtingen. Ik zou het zo weer kopen.

Jovan

De UPdesk Basic werkt perfect. Ik denk al een tijdje aan een sta bureau vanwege mijn rugklachten. Maar het past niet goed in mijn kleine studeerkamer. Ik heb de ideale oplossing gevonden met het verstelbare bureaublad.

Orthopädie München Dr. Schmid

We zijn erg blij met de verhoger, het past gemakkelijk op het bestaande bureau en kan worden aangepast aan de gewenste hoogte. Zeker een duidelijke aankoopoptie!

Nicole

Beste beslissing!!!

Stephan

Ik wil jullie bedanken voor de snelle levering en voor het geweldige product! Het maakt een zeer hoogwaardige en stabiele indruk. Hij is traploos verstelbaar zodat je de optimale hoogte kunt instellen! Het is heel gemakkelijk te gebruiken en regelmatig overschakelen van staand naar zittend werkt probleemloos en in enkele seconden! Het kwam voorgemonteerd aan en was meteen klaar voor gebruik, hartelijk dank daarvoor! Alles werkte perfect

Samuel

Product is very nice and does what it is supposed to do. I am very satisfied with it.

Esmeralda

Aangeschaft vanwege rugklachten bij langdurig zitten. Perfect om nu staand te kunnen werken en af te kunnen wisselen. Wisselen tussen staan en zitten gaat heel soepel en het blad is precies ruim genoeg voor mijn 2 beeldschermen.

Nina

Werkt perfect en maakt de lange trainingen die ik moet geven een stuk gemakkelijker. Gaat heel soepel omhoog en omlaag zonder moeite of kracht. Ben er erg tevreden mee!

Küppers

Ik ben erg onder de indruk! Zaterdag de verhoging besteld en vandaag is het dinsdag en hij is al ingesteld. Het is zeer stabiel! En de afwerking is echt goed! Ik kijk al uit naar de volgende thuiswerkdag! Bedankt voor deze uitvinding en aan de timmerlieden/schrijnwerkers!

Laurens

Zeer goede en handige verhoger. Voldoet aan mijn verwachtingen

Kirsten

Gebruik de verhoger dagelijks en wissel nu zitten en staan meer af. Middels gasveer prima te verstellen.
Snel geleverd. Ik heb daarnaast een swopper waardoor ik minder last heb van de hoogte in de lage stand.

Irna

Voldoet prima. Uitstekende stabiliteit en kwaliteit, met een groot blad. De hoogte van de beeldschermen in zitstand is wel hoger dan gebruikelijker, maar voor mij werkt dit juist uitstekend

Willem vZ

Helemaal prima deze verhoger. Ook als ik wil zitten kan ik er goed mee overweg.

Hetty

Het idee achter deze bureauverhoger is fantastisch. Voor een redelijke prijs kunnen staan tijdens het werk. Hij is breed genoeg om twee beeldschermen van 22" te herbergen. En is dan ook nog goed en eenvoudig verstelbaar.

Waar ik mij in vergist heb, is de hoogte waar mijn beeldschermen op staan als ik zit te werken. De hele bureauverhoger in 'zitstand' is wel 25cm hoog. Hiermee is mijn hele ergonomie tijdens het zitten weg. Het artikel gaat retour. Toch maar investeren in een zit/sta bureau.

Nicole

Ik vind deze bureauverhoger zeer goed. Ik kan nu comfortabel rechtstaan aan mijn bureau en zo aan mijn pc werken op ooghoogte. Er is ook ruimte genoeg op het bovenste plateau, wat zeer handig is.
Als de plateau voor het toetsenbord nog uitschuifbaar zou zijn, was de score helemaal uitmuntend.

Marieke

De eerste paar keer, leek het alsof het "vast" zat als ik het omhoog wilde zetten. Dit is nu na een aantal weken niet meer het geval. Nu gaat het soepel. Wel heeft het redelijk wat gewicht, omdat ik er twee computerschermen op heb staan. Waarom ik dit geen 5 sterren geef?
- Ik had graag gehad dat het plateau voor het toetsenbord iets groter was, en uitneembaar.
- Wel ben ik blij dat deze beschikbaar was in de kleur wit!

DvO

Handig. Gaat wat zwaar omhoog.

Micha Van Nijen

Na heel wat verhogingen te hebben bekeken uiteindelijk bij Worktrainer uitgekomen.
Met al het thuiswerk is het heel wat minder beweging dan naar en op kantoor.
Gekozen voor deze zit/sta-verhoging en zeer tevreden. Je merkt onmiddellijk dat het een heel goede kwaliteit is en dat het enorm stevig is.
Nadat ik hem gekocht heb, vroegen direct 2 collega's waar ik het gekocht had en hebben ze ook één aangeschaft.
Als we terug naar kantoor mogen, gaat die onmiddellijk mee.

Jan P. S.

Ik ben heel erg tevreden met mijn bureauverhoger. In combinatie met mijn bureau zorgt de verhoger voor een ideale en makkelijk in te stellen hoogte voor de twee monitoren waarmee ik werk: de rugproblemen die de oude situatie veroorzaakte zijn ten einde evenals die van de nek (sommige schade kan helaas zelfs de bureauverhoger niet verhelpen). Naar een oplossing als deze was ik al geruime tijd op zoek en ik ben blij dat ik die nu gevonden heb.

Ruud

Ik heb de zit-sta bureauverhoger nu enkele weken in gebruik. Ik zou niet meer zonder kunnen. k ga mijn baas vragen om, na de lockdown, enkele dagen thuis te mogen werken. Werkt zoveel fijner, staand. Ik heb ook een ergonomische huis, staand model, en heb geen problemen met de ruimte

Johanneke de Ridder

Perfecte oplossing. Ruimtebesparend, doordat het op je bestaande bureau kan en, zelfs voor iemand met ernstige rugproblemen goed bedienbaar.
Als je blind kunt typen, vind ik de 'klachten' over weinig ruimte niet herkenbaar. Werkt eigenlijk heel prima!

AbFlipse.nl

Niet heel praktisch, met name omdat je geen muis kwijt kunt naast het toetsenbord. Ook sta of zit je in een soort 'bak' te typen, waardoor je je handen niet vrij kunt bewegen en voor je gevoel in een onnatuurlijke houding moet buigen. Geretourneerd en ander model besteld, die bevalt goed. De terugbetaling voor het 1e model laat echter al enige tijd op zich wachten ....

André

De verhoger is functioneel met wat aanpassingen. In de sta stand is deze net te laag, vooral het toetstenbord, deze met wat dvd boxen hoger op het plateau gezet. Er is onvoldoende ruimte om er ook nog een muis naast te gebruiken, deze heb ik nu op het blad waar de monitor op staat. Door de monitor achterover te zetten gaat dit goed. Het hele systeem is wat licht, bij het omhoog zetten til ik de verhoger in zijn geheel op, behalve als ik heel voorzichtig werk. Maar dit gaat nu ook, kwestie van wennen.

Samengevat: ik ben er blij mee en kan zittend/staand werken

Rashnu Philips

Op zich een degelijk en mooi uitgevoerd ding, maar voor mij werkte het niet. Ik heb uiteindelijk toch maar een zit-sta bureau aangeschaft.
Minpunten:
- het was zwaar en pijnlijk voor mijn onderrug om het ding omhoog en omlaag te bewegen met twee grote zware monitoren er op
- het hoogteverschil tussen de zit- en sta stand was te klein voor mij; in de zit-stand stonden mijn monitoren net te hoog, en in de sta-stand net te laag; het hoogteverschil zou instelbaar moeten zijn, afhankelijk van je lichaamslengte
- ik vond het heel irritant dat ik mijn twee muizen (L en R) in de sta-stand niet pal naast mijn toetsenbord kon plaatsen, maar dat ik ze op het hogere plateau met mijn monitoren moest zetten
- in de sta-stand miste ik de ondersteuning voor mijn onderarmen als ik op het toetsenbord werkte
- ik vond het een groot lelijk ding op mijn bureau
M.a.w. leuk idee, maar het haalt het niet bij een zit-sta bureau. Als je het geld hebt, neem dan liever een echt zit-sta bureau.

Silvion

De Updesk werkt zoals je het zou verwachten. Gedurende een werkdag kan ik varieren tussen staand werken en zittend werken. Vooral ideaal nu ik dagelijks thuiswerk tijdens de COVID-19 crisis.
De updesk is op verschillende hoogtes instelbaar zodat mijn vriendin ook staand kan werken op een lagere stand. Er is voldoende ruimte voor een groot beeldscherm, dockingstation, laptop en een bord eten (als je achter je laptop aan het lunchen bent)
Let er wel op dat de ruimte voor de toetsenbord en muis niet heel breed is. Ik moest een nieuwe muismat aanschaffen.

Ik ben ook te spreken over de snelle service van Worktrainer. De eerste Updesk was na 3 dagen stuk en ik heb kosteloos een nieuwe updesk ontvangen.

geert

toppertje voor degenen met rug/nek/schouderproblemen.
flexibel toestel, makkelijk te installeren en aan te passen aan ieders houding.
goed dat we dit in huis hebben gehaald, de focus ligt terug op werk ipv fysieke ongemakken.

Leontine

Eerst een XL model op proef gehad, iedereen op kantoor enthousiast dus meerdere exemplaren besteld. Ik had al een sta bureau met een zit/sta kruk maar miste nog een kleine verhoging voor als ik sta. Daarom deze kleine updesk aangeschaft i.p.v. een XL. Helemaal top! Erg handzaam en gemakkelijk in gebruik. Ook fijn dat je het plateau voor het toetsenbord zo ver in en uit kunt schuiven. Ik vind het een echte aanrader en mijn collega's met zitbureau zijn zeer te spreken over de XL uitvoering.
Ook de snelle levering en service van de mensen bij worktrainer als heel goed ervaren!

Simone

Top apparaat! Prijs/ kwaliteit prima. In gebruik heel handig . Meer dan voldoende ruimte om beeldscherm, beker thee, I pad, mobiele telefoon, kladblok etc. ook op kwijt te kunnen. Zelfs m'n bord eten tijdens het thuiswerken past op het werkblad . ;-)
Ook het verzetten van laag naar hoog en omgekeerd gaat probleemloos. wel enige druk zetten met de onderarmen op het blad.

Hans

Zeer functioneel.
Voor de korte kussen pof ik nu niet meer op mijn bureuastoel, maar kan ik staand mijn werk doen.
Als ik moet concentreren en achter 2 beeldschermen werk , dan moet ik erbij gaan zitten.
De afwisseling is voor mij perfect, maar vraagt wel enige discipline.
top product.

Stichting Laverhof

Fijn om afwisselend staand en zittend te werken.
Gemakkelijk en snel omhoog en omlaag te zetten.
Wel erg groot en zwaar op het bureau; niet handig om te verplaatsen indien een collega er gebruik van wil maken.
De muis werkt niet op de ondergrond, moet weer een muismat gebruiken.

Nathalie

Fantastisch! Op het werk inmiddels 8 stuks.

Kees Gielen

Ideaal! Meer werkruimte, afwisseling van staand en zittend werken, uitstekend voor gebruik met toetsenbord. Erg blij ermee!

Niels

Het beste alternatief dat ik kon vinden om mijn TV in hoogte te verstellen zonder voor een wand beugel te gaan. Hij is wat zwaar om omhoog te krijgen, wat natuurlijk samenhangt met wat er op staat en schommelt een beetje, ook zat een van de voetjes onder de metalen constructie scheef. Het is wel de enige betaalbare optie die (aanzienlijk) meer dan 15kg kan tillen die ik kon vinden, ziet er netjes uit, functioneert verder goed, zelfs een handig plekje voor de center speaker (de plank voor het toetsenbord). Traploos instelbaar zou perfect zijn, maar de laagste en hoogste stand zullen toch degenen zijn die ik het normaliter gebruik.

(Natuurlijk een heel ander gebruik scenario dan waar hij eigenlijk voor bedoelt is. Als zit-sta verhoger zou ik wel denken over of het niet traploos instelbaar zijn werkbaar is waar je hem wilt gebruiken (hij heeft 5 standen)).

Lydia

Erg prettig in gebruik en makkelijk van laag naar hoog te zetten. Makkelijk neer te zetten.Voor mij wel net iets te laag.

Mandy

Heel zwaar om omhoog te zetten met twee schermen erop. Heeft twee klempjes noodig om het op de bureau te kunnen gebruiken. Anders is het goed!

It's very heavy to lift with two monitors on it. I needed to buy two clamps to keep it fixed to the desk when lifting. Otherwise, it works pretty well!

David

I purchased my "worktrainer" lift-up workstation about two months ago and I am very satisfied with it!

It arrives ready-to-use, is very quick and simple to adjust, and is robust. For example, when typing the keyboard does not wobble. The top surface is also large enough to accommodate eveything I need: my PC screen, mouse, notepage, mobile phone, coffee-cup, and diary.

On a normal day, I am probably standing for 6 hours, and seated for 2 hours. I have to say that standing up does feel a lot healthier ... somehow you do not remain static, but are constantly shifting weight, using different muscles, stretching, taking deep breaths, etc. This happens automatically, so without affecting concentration or output.

Sound United

Enthousiaste collega's hier. Prima product!

Bart

Mooie prijs en zeer mooi apparaat. Diverse werknemers hebben er nu eentje staan. Sommige permanent en sommige wisselen hem af met andere collega's.
Inklappen is soms wat zwaar maar is ook een kwestie van durven. Het gaat echt niet zomaar stuk en je computer valt er niet zomaar af.

Iet Kooy-Veenstra

Prima product, voldoet aan onze eisen.
Wat beter / eenvoudiger kan / moet, is het inklappen. Gaat zwaar.
Desondanks voldoet het product, omdat deze bij ons permanent uitgeklapt opgesteld staat.

Darioush

Goed Product, geweldige service.

EconSeeds - Cor Vriend

Prima aanvulling voor het kantoor. Vooral prijstechnisch is het een voordeel.
Het is wel even zoeken naar de hoogte.
Als de desk laag staat, staat je scherm te hoog.
Als de desk hoog staat ligt je toetsenbord te laag.
Dat moet wel wennen.

Emma

Ben zo (!) blij met dit zit sta bureau.
Ik zocht naar een betaalbare oplossing voor mijn al bestaande bureau, ipv een heel nieuw bureau nodig te hebben.
Ik vond dat 40 uur per week zitten wel heel veel was, als mijn benen moe ga ik gewoon weer zitten. Deze afwisseling is fijn en voorkomt stijve rug schouder etc.
Nu sta ik gemiddeld 20 uur!!

Cindy

Erg fijn om een flexibel zit-sta bureau te hebben

H. van den Bout

Uitstekend produkt. Significant minder rugklachten nadat ik de worktrainer ben gaan gebruiken.
Een aanrader voor iedereen, óók wanneer je geen rugklachten hebt/krijgt door lang te (moeten) zitten. Door afwisselend te staan en te zitten bevorder je immers je gezondheid!

G. Drost

In prettig overleg heb ik zowel de smallere als de bredere werkplekverhoger mogen uitproberen. Daarbij bleek dat ik graag een tussenvorm zou willen hebben: de compacte smalle vorm met de traploze instelbaarheid van de bredere. Daarop heeft Worktrainer met mij gezocht naar een andere oplossing. Dat is geworden: een smaller in hoogte verstelbaar bureau. Mijn ervaring: het team van Worktrainer denkt echt met je mee!

Marianne

Boven verwachting prettig, het werken met de up-desk. De up-desk is heel makkelijk op de goede hoogte te stellen. Ik had bij de aankoop daar nog even over gechat en gehoord dat je de up-desk niet loodrecht naar beneden moet duwen, je duwt hem als het ware een beetje van je af als je wilt gaan zitten. En omgekeerd, als je wilt gaan staan, trek je de up-desk niet loodrecht omhoog, maar een beetje naar je toe. Je begeleidt hem zodoende de goede richting op en dan gaat het zo licht als een veertje. Afwisselen is dus geen enkel probleem en daardoor ben ik erg blij met dit systeem.

Wilbert van der Steen

Het is een heel goede tool om meer te bewegen en voor de nodige variatie. Ik gebruik als stripmaker en illustrator. En heb er geen laptop op staan, maar een tekenbord wat in verschillende standen kan zetten of mijn cintiq (digitaal tekentablet).
Bij het tekenbord is het beter als ik de up-desk niet helemaal hoog zet, maar een paar centimeter lager. Zodat mij armen er beter op passen. En datzelfde geldt voor de cintiq die ook naar believen schuiner of platter kan zetten. Het is dus even zoeken wat goed werkt.
Je zou bijna wensen dat er een up-desk is waarbij het blad een tekenblad is dat je kan verstellen in schuintes. Maar dan kan je net zo goed een klassieke tekentafel aanschaffen.

Paasman adviesbureau

functioneert prima.

Marion - Midden Brabant Advies

Ik vind de zit-sta-verhoger een uitkomst! Zitten en staan afwisselen is voor mijn rugproblemen een ideale oplossing. Hij is gemakkelijk in gebruik. Ik wil nu al niet meer anders.

Schutte

Na een proefplaatsing voor onze hotelreceptie een tweede besteld en geplaatst. Onze medewerkers zijn er erg blij mee want men kan nu fatsoenlijk rechtopstaand werken. De derde werkplek niet voorzin van een verhoger zodat ook de kortere medewerkers een prettige wekplek hebben

Anne

Heel fijn product. De zit-sta verhoger is stevig, gaat snel omhoog en omlaag en is groot genoeg voor beeldscherm, laptop en toetsenbord. Muis past wat lastiger als je een aangepaste muismat hebt. Gun jezelf de mogelijkheid om staand te werken, zoveel beter voor je gezondheid en productiviteit!

Joanne

This Verhoger does exactly what I had expected. It is simple to use and requires no assembly; it's literally out of the box and onto your desk in 2 minutes. It is slightly larger than I expected and takes up a lot of desk space; however the positive side of this is that there is plenty of room for your coffee cup, notepad etc. Having used it for a couple of weeks I find that I am standing from first thing in the morning until about 13:30, then I sit for a while. Therefore it has achieved my aim of getting me on my feet more and I am constantly moving. It's important to wear good shoes so you don't get sore feet! Overall I would strongly recommend this to anyone with a desk job.

Alain

Via chat gecommuniceerd met Jordy , die me goed en snel heeft geholpen . Bestelling en levering snel en correct uitgevoerd . Ik gebruik de Zit-Sta verhoger nu een week . Afwisselend staand en zittend werken is goed voor mijn rug . Voel me best prima met dit product .

Simon 21-12-2017

Zeer solide en functioneel product, ook qua omvang en inrichting De switch van zitten naar staan en vice versa verloopt gecontroleerd: vloeiend en snel.
Enig puntje is dat de workstation bij wat zwaardere belasting gemakkelijk op het oppervlak van je bureau verschuift op het moment dat je hem van zithoogte omhoog brengt.
Het staand werken bevalt ook uitstekend.

Rolf 24-10-2017

Top product. goed verpakt aangekomen, snelle aflevering. had na 2 dagen al spierpijn maar het voelde erg goed. het is makkelijk op (op hoogte) te stellen. veel collega's zijn enthousiast. het is een robuuste en stabiele tafel. voldoende ruimte voor het toetsenbord en muis er naast. het scherm mag wat meer naar achteren kunnen maar is een detail, niet echt storend. ben er blij mee.

Angela

De UPdesk is een goed alternatief om een bureau te verhogen voor de langere collega's.
Door het gebruiksgemak kan zo iedereen gebruik maken van eenzelfde werkplek, zonder ingewikkelde aanpassingen. Levering was snel, waardoor de UPdesk snel in gebruik genomen kon worden.

Bestuurssecretariaat

De Updesk bevalt prima - biedt de mogelijkheid om diverse mensen van tijd tot tijd staand te laten werken.
Groot platform - makkelijk in gebruik. Een goede aanwinst om flexibel zittend/staand te werken.

Belinda

Ik ben helemaal blij dat ik heb gekozen voor deze zit-sta verhoger updesk ipv ons huidige bureau vervangen met een verstelbare zit/sta bureau. Het is makkelijk te gebruiken en daardoor beweeg nu veel meer. Prima product. Echt een aanrader.

Semra

Zit-sta verhoger is besteld voor een collega die het prettig vind werken om af en toe ook staand te werken. Dit bevalt haar goed! Nu horen wij daar positieve reacties over van de collega's.

Albert

Erg handig dat je op verschillende niveaus kan werken, zowel zittend als staand. Het is beter voor de rug door te variëren met zitten en staan. Het enige minpunt die mij is opgevallen is dat niet alle niveaus vergrendeld worden. Hij zou wat meer traploos vergrendeld moeten kunnen worden. Maar verder zeer tevreden!

Yvonne

Zeer prettig dat je op een eenvoudige manier staand kan gaan werken, je hebt wel kracht nodig om hem omhoog te doen, hopelijk zal dat wat soepeler gaan als je hem vaker hebt gebruikt. Nadeel vindt ik dat het scherm erg dicht bij is als je staat.

jan van de ven

net mijn woensdag bestelde updesk ontvangen en geplaatst. geweldige oplossing voor afwisselend staan en zitten. mooi stevig ding. wel wat kracht voor nodig. maar da's misschien een kwestie van wennen. uitschuifbaar toetsenbordplatform had voor mij niet gehoeven. met mijn mac op de bovenste plan heb ik daarop voldoende ruimte voor muis, keyboard en wacom-tablet.
ik ben er blij mee.

Jilly

Stevige verhoger, werkt heel fijn. Enige minpunt is dat het erg zwaar is om omhoog te zetten.

Diane

Werkt fantastisch, ziet er netjes uit en heel gemakkelijk in gebruik. Ik ben er heel blij mee en ben er ook een stuk productiever door geworden. Zeker aan te raden voor mensen met rug / nek klachten.

Anton

Prima apparaat. de afwisseling tussen staand en zittend werken leverde me al snel minder last in mijn rug op. Levering was snel en op tijd. Het apparaat naar beneden krijgen gaat wel iets lastiger dan naar boven maar is voor mij geen probleem.
Het enige minpuntje vind ik de ruimte voor een muis i.c.m. het toetsenbord.
kortom, een aanrader en een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Anita

Hoewel het me nog niet gelukt is om "het ding" weer naar beneden te duwen (heb je kennelijk toch wat kracht voor nodig) ben ik bijzonder enthousiast. Ik ben depressief en heb, vaak al zodra ik op ben, de neiging om achter de computer te gaan zitten. En daar blijf ik dan uren achter zitten, mezelf steeds ellendiger voelend. Nu dwing ik mijzelf dus om te gaan staan achter de computer, waardoor ik niet zo wegzak zeg maar. En het helpt! Ik voel me minder moe, beweeg ook een beetje terwijl ik daar sta. En ik gebruik de verhoger soms zelfs om staand te eten.

Ko

Ik wil niet meer zonder.
Na een paar dagen merkte ik meteen al verschil; minder last van een vermoeid gevoel in mijn onderrug, veel minder nekklachten, en het bevalt me erg goed om afgewisseld met zitten nu met een actievere houding te werken.
Paar verbeterpuntjes:
-Aan de achterkant zou een wat hogere rand moeten zitten zodat je niet per ongeluk, wanneer je je beeldscherm verschuift, zo van de desk afduwt
-Het uitschuifbare gedeelte voor toetsenboord is net te smal om een breed toetsenbord (met numerieke toetsen aan de rechterkant) en een muis op te passen.

Gwenny

Het hydraulische systeempje is niet zo heel krachtig, dus kost wel wat kracht om het het blad omhoog te halen en weer in te duwen. Pas op dat de draden van de laptop en eventuele schermen lang genoeg zijn. Voor de prijs vind ik het een prima apparaat, en het functioneert naar behoren. Ik vind alleen staand typen nog best lastig omdat er geen polsondersteuning is. De service van Worktrainer is goed, snel contact en snelle levering.

Jacqueline

Heel fijn om mee te werken, bediening ook eenvoudig al werkt het omhoog halen met minder krachttoepassing dan weer laten zakken. Enige nadeel is dat het materiaal niet geschikt is om een muis op te laten bewegen. Plaats voor normalen muispad op te leggen is krap dus meest praktische is gewoon een papier onder de muis te leggen als je een losse (optische) muis hebt.

Marika

Het afwisselend staand en zittend werken bevalt heel goed. Werkruimte/bureaublad van de Updesk is voor mij ook voldoende groot. Levering verliep ook snel en keurig.

Nadeel is dat hij best lastig omhoog en naar beneden te bewegen is. Op het moment dat je echt rugklachten hebt, is het zelf verstellen niet te doen c.q. niet aan te raden.

Marleen

Door nu afwisselend zittend en staand te werken met deze zit/ sta verhoger kan ik mijn werk perfect uitvoeren.
Dit komt mijn rug ten goede.
Je moet wel rekening houden met het formaat dat hij op het bureau past, want in de sta-stand komt hij naar voren.
Voor mijn lengte( 1.67 mtr) is hij uitstekend geschikt.

Martine

Ik ben erg blij met de bureau verhoger. Op deze manier is staan en zitten makkelijk af te wisselen. Op het bovenste blad is voldoende ruimte voor je scherm en andere spullen. Ik heb mijn documenthouder en telefoontoestel er ook op staan en dan is er nog ruimte over voor wat andere kleine spullen. Op het onderste blad is (uitsluitend) ruimte voor toetsenbord en muis. Als ik ga zitten dan verplaats ik het toetsenbord en de muis naar voren zodat deze vóór het apparaat komen te staan. Voor lange mensen is het apparaat misschien wat te laag. Met mijn lengte (1.70 m) is het perfect. Ik ben erg tevreden!

Michel P

Prima degelijk apparaat. Ik wissel gemiddeld een keer per dag en sta dan behoorlijk lang. Ik zet mijn toetsenbord wel op het hoogste niveau. Dat typt lekkerder.

Germa van Loon

Ik gebruik de Updesk op mijn werkplek vrijwel de hele dag. Dus hij bevalt prima.

Rob

Ik heb de Worktrainer nu een paar weken en het bevalt me heel goed! Bediening is makkelijk en het staand werken is even wennen, maar dat gaat ook steeds beter. Ik ben zeer tevreden!

Rita

Heb de updesk gekocht voor mijn partner omdat hij heel de dag zittend werk had. Hij is daar heel tevreden over en gebruikt hem geregeld ( zijn collega's zijn jaloers ) Spijtig dat de voorraad zwart op was. Hij is alvast heel enthousiast, het komt zijn gezondheid zeker ten goede ! ;-)

Caroline Verwater

Graag geef ik uw mijn reactie op uw product de UP desk Zit-Sta verhoger. Deze bevalt mij erg goed; ik sta nu gemiddeld 2 a 3 uur op een dag achter mijn balie. Hierdoor beweeg ik ook meer en hoop ik minder last van mijn arm/schouder te krijgen. Ik ben erg blij dat mijn werkgever deze voor mij heeft aangeschaft!

Heerko

Sinds een paar weken heb ik de UPdesk, De wisseling tussen staan en zitten doe ik ongeveer 4 à 5 keer per dag. Soms werk ik op een dag zittend/staand rond de 70/30 %, een andere dag weer 10/90. Wanneer ik sta beweeg ik regelmatig van het ene been op het andere wat de bloedsomloop bevorderd.

Ik merk dat ik aan het einde van de werkdag niet meer moe in mijn rug ben. Ook merk ik dat ik me beter kan concentreren wanneer ik staand, of in ieder geval afwisselend zittend en staand, werk.

Er zijn naast vooral voordelen wel een paar dingen waar op gelet moet worden:
1) Met zittend typen heb je een polsondersteuning nodig. Staand typen is erg wennen, juist omdat je geen polsondersteuning hebt. Dus oppassen voor RSI. Voor grote lappen tekst typen ga ik ook liever zittend. Een combinatie met een ergonomisch toetsenbord zou helemaal ideaal zijn.
2) De zichtafstand van de monitoren op de UPDesk is wat klein bij het staand werken. Ook staan ze eigenlijk te laag bij staand werken. Elke keer tussen staand en zittend werken moet dus ook de schermhoogte worden aangepast.
3) Met zittend werken zit de balk van de UPDesk nog wel eens in de weg bij het gebruik van de muis.
4) Hij is een beetje klein. Wanneer ik sta zou ik ook graag de telefoon wat hoger willen hebben, maar die past er eigenlijk niet lekker op. Een voordeel hiervan is dat de UPdesk geen verzamelplaats wordt van allerlei zooi. Je wordt gedwongen hem netjes te houden.

Toegegeven, dit zijn slechts kleine dingetjes, die over het algemeen niet opwegen tegen de voordelen. Als ik een cijfer aan de UPdesk zou moeten geven zou ik hem een 8/10 geven.

Muriel Klaver

Top, Top, Top! Sinds twee weken maak ik gebruik van een Updesk en ik kan niet anders dan positief oordelen. Zitten doe ik nauwelijks meer :). Mijn rugklachten zijn aanzienlijk verminderd en ook blijf je door het staand werken scherper en actiever.
De service vanuit WorkTrainer was snel, professioneel en klantvriendelijk. De Updesk is makkelijk in gebruik en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Bedankt, Worktrainer!

André

Handige hulp om afwisselend staand en zittend te werken. Snel geleverd en zo te installeren. Een mooie en voordelige oplossing. Ik hoef zo geen duur buro aan te schaffen dat verstelbaar is.

Youri

Een ideale manier om een zit/sta werkplek te creëren zonder de aanschaf van een duur bureau. Omdat ik via detachering bij verschillende klanten zit is de Updesk ook nog makkelijk mee te nemen.

Alice

De updesk is een prima alternatief voor een instelbaar bureau, werkt goed!

Top apparaat. Heel fijn dat je 'm niet eerst zelf in elkaar moet gaan zetten enzo. Goeie kwaliteit, is echt stevig en verzetten van hoogte kan vrij makkelijk. Ben dit nu ook staand aan het typen en het went snel. Ik slaap er beter van als ik sta ipv zit de hele dag, dus ben heel blij.

Klaar

De Updesk werkt prettig. Staand werken gaat makkelijk.
Hij is wat groter dan in mijn voorstelling.
Hoog-laag bewegen gaat makkelijk, fixeren in een stand is lastiger.
In mijn kantoorsituatie zou ik de Updesk graag optioneel willen neerzetten, maar door omvang en gewicht is dat bewerkelijk.
Als je hem aanschaft, ga er dan van uit dat hij permanent op je werkplek staat.
Voor mij is het een aanwinst.

Arjen

Ik heb Updesk aangeschaft om staand en zittend werken af te kunnen wisselen. Hij arriveerde in één stuk, er hoeft niets in elkaar gezet te worden. Als je de handgrepen aan de zijkant inknijpt, gaat de desk makkelijk omhoog, zonder dat liggende spullen eraf vallen. Let daarbij wel op evt. snoerlengte (staat in de gebruiksaanwijzing).
Toen ik de desk weer terug wilde klappen dacht ik dat hij het niet meer deed. Geen beweging in te krijgen, hoe ik de handgrepen ook inkneep. Pas toen ik er met mijn volle 78 kilo op ging hangen veerde hij weer terug. Niet kapot dus, maar bepaald niet soepel.
Je hebt enige ruimte achter de updesk nodig, in ingeklapte stand steekt hij verder naar achter dan uitgeklapt.
Verder doet hij wat hij doen moet: verhogen. Zittend heb je wel een stuk meer afstand tot je laptop dan staand. De plank voor een los toetsenbord zit iets te ver onder de bovenste plank. Daar is een uitsparing voor gemaakt in de bovenste, maar de rij met de f-knoppen zie ik niet goed.
Op de bovenste plank is nog genoeg ruimte voor andere spullen, een boek, een ipad, dat is prettig.
Het staand werken wissel ik af met het zitten, na een tijdje worden je benen moe.

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
UPdesk basic Worktrainer.nl
UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
Leave a review
Send
UPdesk basic Worktrainer.nl
UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter
€ 167,00 € 139,00
Order

UPdesk Basic | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter

Reviews

Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.