Home Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter
Home Standing desks Desk risers Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter

Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter

45 reviews | Add review

Ultra Slim Standing Desk

Sitting to standing has never been easier with this Ultra Slim Standing Desk.

The Ultra Slim Desk has a beautiful design, a spacious worktop and is easy to operate by means of 2 push buttons on the side using a gas spring.

View comparison
Turn your sitting work station into a standing work station, with the Ultra Slim Standing Desk. Beautiful design, easily adjustable from sitting to standing height, with a large worktop of 79 cm x 54
159,00 Price (incl. VAT)
Shipping costs: € 6,00
Delivery time: 1 - 2 business days

Contact

info@worktrainer.com 0031 88 045 0880 Whatsapp Request quote

On working days we try to respond within an hour.

Ultra Slim Standing Desk

Sitting to standing has never been easier with this Ultra Slim Standing Desk.

The Ultra Slim Desk has a beautiful design, a spacious worktop and is easy to operate by means of 2 push buttons on the side using a gas spring.

Pros and cons

A simple and inexpensive way to turn your sitting desk into a standing desk

Operable by flexible gas spring

Ideal for use at the workplace due to its size

Standing alone is also not good, alternate with sitting

Ultra Slim | Gas Spring Sit-Stand Desk Converter properties

  • Dimensions worktop 54 cm x 79 cm
  • Worktop thickness: 8 mm
  • Colour: White or Black
  • Adjustable with gas spring
  • Lowest position: 3.5 cm
  • Highest position: 36.8 cm
  • Material: aluminum, steel, plastic
  • Load capacity 10 kg
  • Weight: 12 kg
  • Warranty 2 years

Reviews

5 / 5

Based on 45 reviews

0 1 0 2 3 4 5 6 7 1 8 9 10 11 12 13 14 2 15 16 17 18 19 0 3 20 21 22 23 24 25 26 27 4 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
39
5
1
0
0
Danai
Zo praktisch! Ik zocht hier al een tijdje naar en vond eindelijk een zeer goed exemplaa...
Read all reviews

The Ultra Slim has a wafer-thin design, only 3.5 cm high at the lowest setting. Raise your desk and turn your desk into the ultimate standing-sitting workplace! Mount this desk lift directly on your desktop and alternate between sitting and standing. No assembly is required and for those who want to keep their existing desk, this is the perfect choice.

We are happy to help you on your way

Get started with the video and additional information.

Raise your desk

Transform your desk into the ultimate sit-stand workplace! Place this desk riser on your work surface and you are ready to alternate sitting and standing. No assembly is required and for people who want to keep their existing desk, it is the perfect choice.

0 1 2 3 4 5 6

Videos of the Ultra Slim Standing Desk

A simple way to turn your sit-stand desk into a standing desk: A sit-stand raiser! A variety of Updesks are available at Worktrainer.

Reviews

Add review
Danai

Zo praktisch! Ik zocht hier al een tijdje naar en vond eindelijk een zeer goed exemplaar! Het is zeer stevig en ten zeerste aan te bevelen als je niet meteen een hele in hoogte verstelbare tafel wilt kopen! Top!

Elke

snelle levering, mooi ontwerp, zeer stabiel en intuïtief in gebruik - we zijn zeer tevreden :)

Gwen

Snelle levering, goed product. Voldeed aan mijn verwachtingen.

Steffi

Zeer snelle levering en goede kwaliteit. De bureauhoogte is erg licht en traploos instelbaar. Ondanks grote monitoren is er nog genoeg ruimte voor toetsenbord en muis. Ik geniet van de flexibiliteit tijdens het werken.

A.W.

Robuuste kwaliteit, eenvoudige bediening en zeer goede prijs. Aan te bevelen.

NB

Zeer goed product. Heeft me meteen overtuigd.

izzy

stevig meubel en heel makkelijk te verhogen.
De kwaliteit van de tafel is zeer goed.
Ik ben hier erg blij mee !

Hermann

Stevig product, grootte van het werkblad is voldoende. Goede kwaliteit.

Nathalie

Heel fijn!
Makkelijk in gebruik en werkt perfect

ImK

Een handig hulpmiddel om meer afwisseling te hebben tussen staan en zitten met het werk. Het vergt even wat handigheid maar als je het doorhebt is het erg gemakkelijk in gebruik. Staand omhoogtillen (dat gaat redelijk gemakkelijk met behulp van de gasveer). Naar beneden staand beginnen en het laatste stukje zittend ‘opvangen. Dat klinkt lastig maar is het niet. Ik ben tevreden het helpt mij erg fijn.

I.H.

De kwaliteit van de tafel is zeer goed. Ik zou hem echter niet hebben besteld als op de website duidelijk was geweest dat het helemaal niet mogelijk was om op te leunen. Voor mij is de tafel daarom niet echt goed te gebruiken. Jammer.

Hester

Prima ding. Makkelijk om omhoog en omlaag te zetten, gaat vloeiend en je kan hem op elke hoogte zetten. Heel fijn! Stabiel!

Roelof

Werkt goed, minimaal ca. 10cm omhoog doen anders blijft de verhoger niet op hoogte staan.
Ik heb een monitor er aan/op geklemd. Een breed beeldscherm valt dan buiten het blad van de verhoger.

Gertruudje

Ik werk er al een tijdje mee. Voor mijn situatie de ideale oplossing. Ik overwoog een hoog-laag buro. Maar dit gaat prima zo. Ben blijk ermee. Stevig en ruim. Ik werk met een laptop, in dat geval nog ruimte over voor een leesstandaard en mijn kopje thee.

Johan

Niets dan lof over dit product en de levering. Weg rugpijn!

Michel

Dikke 5 sterren, topding, goede en snelle service en het loonde echt om even naar de showroom te gaan want daar kwam ik door advies op maat tot deze goede aanschaf!

Guust69

Prima ding. Voldoet aan alle verwachtingen. Beetje krap als je met windows-surface scherm werkt en extra monitor. had wellicht iets breder en dieper gekund. Werkt makkelijk en soepel

Dita Rommelaar

Zeer prettige zit- sta verhoger. Stevig, groot werkblad, makkelijk in hoogte verstelbaar en werkt prettig.
Enig nadeel: hij is zwaar om te tillen, zeker als je rugklachten hebt waarvoor je deze hebt aangeschaft.
Toch echt wel een aanrader als je hem niet te vaak hoeft te verplaatsen!

Daniel

Perfect solution to making my desk a "sit-stand" workstation! Love how easy it is to go up and down - the springs are perfectly calibrated. I have a large monitor + my laptop and they're both supported just fine.

Chris

Perfect product simpel in gebruik. Voldoet aan alle verwachtingen. Snelle levering!

Pye

Een stevige en mooie bureau verhoger. Voor mij is dit prima, maar als iemand die heel groot is, moet even opletten of de max. hoogte OK is.

Margot

Top ding! Zeer gemakkelijk in gebruik en handig dat hij op te bergen is. Zo heb ik van mijn keukentafel toch nog een ergonomisch verantwoorde werkplek gemaakt.

Karin

Een prima stevige buro verhoger. Simpel in gebruik en in bediening. Voldoende ruimte om naast je laptop ook nog een schrijfblok, koffie e.d. neer te zetten. Zeer tevreden.

peter van dyck

mooi hulpmiddel, alleen jammer dat het enkel op hoge stand blijft staan. Vanaf 17-18cm zakt het vanzelf naar onder.

Jan

Fantastische uitvinding, maakt van de keukentafel in een handomdraai een hoog/laag bureau. Top!

Monique

Fijn ding! Is compact en stabiel, ziet er goed uit en is heel gemakkelijk in gebruik. Ik ben er erg blij mee. Ik heb voor het grote formaat gekozen omdat nu mijn laptop, telefoon, schrijfblok en koffie erop past. En nog ruimte over! Ik ben er heel tevreden over.

Gab

Good product, very stable and comfortable to move from standing to sitting. Totally recommended.

Leon

Ideaal om in de keuken / woonkamer toch de afwisseling te hebben van zittend en staand kunnen werken. En moet je vanwege corona omdat er meerdere personen thuis werken even naar een andere kamer neem je deze zo mee. Superhandig en groot genoeg voor laptop, telefoon, koffie, bordje/boekje etc.

Ineke

Een geweldig hulpmiddel om staand te kunnen werken aan je eettafel (ik ben klein behuisd, helaas geen werkkamer), gemakelijk te bedienen en zonder electriciteit. Hij is groot genoeg om naast je laptop ook nog een notebook neer te leggen voor je aantekeningen, TOP! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Veroniek Visser

Super fijn systeem! Ik heb hem nu al een maand en werkt super fijn. Hij is ook lekker groot dus kan er makkelijk een laptop (met standaard) toetsenbord en notitieblok op kwijt. Ik kreeg wel eerst ander artikel bezorgd maar werd ook meteen geregeld en de goede was heel snel in huis.

An-Marie

Goed product, werkt prima en ziet er mooi uit. Handig voor telewerkers met rugproblemen. Je desk staat in een mum van tijd op zit- of stahoogte. Erg praktisch is het feit dat het werkplan uit 1 niveau bestaat en je dus al je materiaal erop kan leggen. Klein minpuntje is dat het werkblad door de druk langzaam naar beneden glijdt terwijl je werkt. Dit kan echter gemakkelijk opgelost worden door een stukje karton of piepschuim ertussen te steken. Ik ben heel tevreden met dit product!

Mea Fuente

Top product. Stevig materiaal, oogt mooi en heel handig in de bediening. In een mum van laag naar en hoog en weer terug, zonder dat je er kracht voor hoeft te zetten. Op deze manier kan ik actief thuis werken. Aanrader!

YG

Ideaal! Snel geleverd. Stevig materiaal en zeer gemakkelijk hoger/lager te zetten (in seconden, zelfs met alle appartuur op het blad). Ben heel tevreden mee de worktrainer. Aanrader!

B. Koning

Beste mensen, het is een fijn apparaat wat lekker plat is in ingeklapte toestand en een goede werkhoogte in uitgeklapte toestand. Makkelijk omhoog en omlaag te plaatsen. Enig verbeterpuntje is de diepte van het werkblad. dat mag wat mij betreft een stuk dieper omdat je wel wat dicht op je scherm zit. Maar misschien komt dat omdat ik em op een buro heb staan met een ronde uitsparing.

Kenneth

Heel goed, compact en stevig product. Op enkele seconden te bedienen. Ik gebruik dit thuis op een bureau dat net iets kleiner is dan het werkblad. Doordat het werkblad gewoon vlak blijft met dit model wordt veel plaats bespaard.

Herman

Prettig om naar te kijken , dus mooi door zijn fijnheid , niet storend object . Handig op en neer.
Aan tafel voor Pc en afwisselend rechtop staan voor Imac. . Ik beveel sterk aan om staand te computeren. Ik heb een goed product gekocht en ben zeer tevreden.

Daphne

Super oplossing voor een hoog-laag bureau vanuit een bestaande tafel of bureau. Simpel in gebruik, strak design, mooi vlak als je gewoon in lage situatie aan je bureau wil werken.

Lieke

Erg prettig en gemakkelijk om van een huiskamertafel een prettig werkplek te maken. Ook weer gemakkelijk op te bergen.

Miriam

Super om tijdens je werk te kunnen afwisselen met zitten en staan. Mijn medewerkers zijn er erg blij mee.
Product is van goede prijs/kwaliteit verhouding.

Roland

Heel handige bureauverhoger om snel staand te kunnen werken. Ik ben 1.93 meter lang en voor mij is het noodzakelijk om zowel deze bureauverhoger op de hoogste stand te zetten en daarna mijn bureau op een hogere stand te zetten. Als ik ga zitten moet dit weer andersom. Ik denk niet dat dit geldt voor iemand met een gemiddelde lengte of een klein persoon.

Ireen van Bijnen

Zeer tevreden! Fijn om van houding te kunnen wisselen!

Marcia

Perfect!

Frank Sijbrands

Geweldig!!

Inmiddels een tweede besteld en meerdere collega ondernemers enthousiast gemaakt!

Atti

Hele handige oplossing om thuis ook een sta-bureau te hebben. Top!

Marja

Simpel, handzaam en niet te groot, kan van het ene bureau naar het andere verplaatst worden. Heel prettig om zo eenvoudig zitten en staan af te wisselen.

More reviews

Leave a review

What do you think of the article?
Gas Spring Sit-Stand Desk Converter - Ultra Slim
Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter
Leave a review
Send
Gas Spring Sit-Stand Desk Converter - Ultra Slim
Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter
€ 159,00
Order

Ultra Slim Desk Large | Sit-Stand Desk Converter

Reviews

Worktrainer is ready for you

Visit our Work Happy Center. Here you can try out our entire range. We are happy to help you make a choice for your ultimate active workplace. 
Try it out first? Ask for our trial service for your company. This way you and your colleagues can test the furniture for 10 days.
Worktrainer works together with Ferm Werk for building sit-stand desks, Deskbikes and sending packages. In this way we help people at a disadvantage in society to find a job.
Worktrainer is happy to help you furnish your office. Are you moving with the business, have new employees added to the team or do you want to actively furnish the office? We like to think along with you.